Συγκινεί το μήνυμα φοιτήτριας νομικής μετά τον εμβολιασμό της
Όπως είναι λογικό το μήνυμα της φοιτήτριας έγινε viral στο διαδίκτυο και παράλληλα έφτιαξε την ημέρα του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού του Νοσοκομείου και του Εμβολιαστικού Κέντρου.
Η Σοφία, φοιτήτρια Νομικής, έκανε το εμβόλιο κατά του κοροναϊού στο 1ο Εμβολιαστικό Κέντρο και ευχαρίστησε τους γιατρούς και τους νοσηλευτές.
«Σας ευχαριστούμε όλους εσάς τους γιατρούς και τους νοσηλευτές που είστε δίπλα μας σε αυτό το δύσκολο ταξίδι. Σας θαυμάζουμε καθημερινά» έγραψε σε ένα χαρτί.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα tempo24.news, το μήνυμα δημοσιοποίησε η Ιατρός – Καρδιολόγος κα. Ελένη Μαυρονασίου η οποία ανέφερε:
«1ο εμβολιαστικό κέντρο Γ.Ν. Πατρών: εμβολιασμός νέων 18-25 ετών. Απολογισμός της ημέρας: γιατί υπάρχει και αυτή η γενιά. Και έχουμε ελπίδα».
Όπως είναι λογικό το μήνυμα της φοιτήτριας έγινε viral στο διαδίκτυο και παράλληλα έφτιαξε την ημέρα του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού του Νοσοκομείου και του Εμβολιαστικού Κέντρου.
- Learning Resources: Όταν τα παιχνίδια νικούν τους δασμούς Τραμπ
- ΕΕ: Επιπλέον 5 εκατ. δαπάνες για μεταφορά στελεχών
- Alpha Bank: Πώς σκιαγραφεί το τοπίο στις αγορές και τις οικονομίες
- Αυστρία: Τέσσερις νεκροί και πολλά προβλήματα στις μεταφορές λόγω της σφοδρής χιονόπτωσης
- Τα τελευταία λόγια του Έρικ Ντέιν – Οι συμβουλές προς τις δύο κόρες του
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 21.02.2026]

