Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πετρούνιας: «Ας μην δώσουμε περισσότερη βάση σε ό,τι έγινε - Πάμε για δεύτερο χρυσό»

Πετρούνιας: «Ας μην δώσουμε περισσότερη βάση σε ό,τι έγινε – Πάμε για δεύτερο χρυσό»

Ο Λευτέρης Πετρούνιας αφήνει πίσω τα όσα έγιναν με την ΕΡΤ και εστιάζει μόνο στην κατάκτηση του δεύτερου χρυσού μεταλλίου σε Ολυμπιακούς Αγώνες

Ο Λευτέρης Πετρούνιας έχει κάνει υπερήφανους τους Έλληνες πολλές φορές, κατακτώντας χρυσά μετάλλια και σπουδαίες διακρίσεις στο αγώνισμα των κρίκων. Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης είναι πανέτοιμος για να κατακτήσει και δεύτερο χρυσό μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες, δείχνοντας μάλιστα με σχετική ανάρτηση στο twitter, πως έχει αφήσει πίσω του όσα έγιναν με την ΕΡΤ στην διάρκεια του προκριματικού αγώνα.

Ο Πετρούνιας κατάφερε να κατακτήσει την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό, αλλά η ΕΡΤ δεν μετέδωσε την μεγάλη προσπάθεια του Έλληνα αθλητή, γεγονός που προκάλεσε πολλές αντιδράσεις.

Ήταν μάλιστα άμεση και η επίσημη τοποθέτηση του Έλληνα Ολυμπιονίκη, ο οποίος δεν έκρυψε την απογοήτεσή του για την συγκεκριμένη εξέλιξη, καθώς χιλιάδες Έλληνες δεν μπόρεσαν να καμαρώσουν τον Πετρούνια στην εντυπωσιακή προσπάθεια στον προκριματικό.

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης δεν αφήνει όμως αυτό το συμβάν να επηρεάσει την προετοιμασία του για την κατάκτηση του δεύτερου χρυσού μεταλλίου σε Ολυμπιακούς Αγώνες, κάτι που άλλωστε φάνηκε και από το μήνυμα που έστειλε ο Πετρούνιας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Σε περίπτωση που δεν το είδατε τελείωσε ο τελευταίος όμιλος και προκρίθηκα 1ος. Ας μην δώσουμε περισσότερη βάση στο τι συνέβη με την μετάδοση και ας εστιάσουμε στο χαρούμενο γεγονός πως πάμε για το 2ο Χρυσό σε Ολυμπιακούς Αγώνες 5 χρόνια μετά! Πάμε δυνατά Ελλάδα μου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λευτέρης Πετρούνιας.

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024