Άλλη μία υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας ήρθε στο φως της δημοσιότητας, αυτή τη φορά από τα Χανιά.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, ένα αγόρι 19 ετών, με νοητική στέρηση έπεσε θύμα κακοποιητικής συμπεριφοράς και ξυλοδαρμού από τον ίδιο του τον πατέρα.
Ο πατέρας του βρίσκεται στα χέρια των αστυνομικών αρχών οι οποίες αναζητούν μαρτυρίες από κατοίκους για την υπόθεση και ενδεχομένως για άλλα περιστατικά κακοποίησης του αγοριού, καθώς το 2017 το ίδιο το παιδί όντας ανήλικο τότε είχε καταγγείλει ότι είχε πέσει θύμα βιασμού από κάποιον χωριανό του.
Ωστόσο, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες δεν υπάρχει καταγεγραμμένη ιατροδικαστική εξέταση για βιασμό του παιδιού ώστε πάνω σε αυτήν να μπορεί να στοιχειοθετηθεί κατηγορία.
Οπότε οι αρχές εξετάζουν την υπόθεση ξυλοδαρμού και κακοποιητικων συμπεριφορων από τον πατέρα του ενώ φαίνεται να ανοίγει η έρευνα για πιθανές υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης το προηγούμενο χρονικό διάστημα από τρίτο άτομο.
Σημαντικό ρόλο σε αυτό θα παίξουν οι μαρτυρίες που θα συγκεντρώσουν οι αρχές.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το παιδί έμενε με τον πατέρα του καθώς η μητέρα έχει φύγει από την οικία, ενώ έχει ζητηθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα να μεταφερθεί σε πιο ασφαλές περιβάλλον όπως αυτό της μονάδας Χρονίων Παθήσεων.
Τι δείχνουν τα στοιχεία του υπουργείου Παιδείας για τα αποτελέσματα στις Πανελλαδικές - Από τις 150 θέσεις στη Σχολή Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου καλύφθηκαν μόνο τέσσερις
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής