Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Απίστευτη δήλωση από τη Λίτσα Πατέρα για τον... αστρολογικό χάρτη της δολοφονημένης Καρολάιν

Απίστευτη δήλωση από τη Λίτσα Πατέρα για τον… αστρολογικό χάρτη της δολοφονημένης Καρολάιν

«Παρατήρησα ότι η Καρολάιν και σε άλλη χώρα να βρισκόταν, την ίδια κατάληξη θα είχε γιατί η Αφροδίτη της ήταν πολύ "χτυπημένη"» δήλωσε η Λίτσα Πατέρα κοιτάζοντας τον αστρολογικό χάρτη μιας δολοφονημένης από τον σύζυγό της γυναίκας...

Η γνωστή αστρολόγος Λίτσα Πατέρα έχει τοποθετηθεί δημοσίως για αρκετά ζητήματα που απασχολούν κατά καιρούς την επικαιρότητα και την κοινή γνώμη.

Το ίδιο συνέβη και σε πρόσφατη συνέντευξη της, όταν και αναφέρθηκε στην υπόθεση δολοφονίας της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά. Μια δήλωση, όμως που έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις με πολλούς να την χαρακτηρίζουν ντροπιαστική.

Συγκεκριμένα η ίδια δήλωσε:

«Eίδα τον χάρτη της Καρολάιν όπως είδα και τον χάρτη του πιλότου. Και θέλω να σου πω το εξής: Κοιτάζοντας τον χάρτη της, παρατήρησα ότι η Καρολάιν και σε άλλη χώρα να βρισκόταν, την ίδια κατάληξη θα είχε γιατί η Αφροδίτη της ήταν πολύ “χτυπημένη”. Φαινόταν πολύ έντονα ότι ο έρωτας της ζωής της θα την οδηγούσε σε ένα τραγικό τέλος»!

Η αρχική συνέντευξη δόθηκε στο περιοδικό YouWeekly, αποσπάσματα της οποίας αναμετέδωσε η πρωινή εκπομπή του Open: «Κοιτάζοντας τον χάρτη της παρατήρησα ότι η Καρολάιν και σε άλλη χώρα να βρισκόταν, στην Αλάσκα για παράδειγμα, πάλι την ίδια κατάληξη θα είχε, γιατί η Αφροδίτη της ήταν πολύ “χτυπημένη”. Φαινόταν πολύ έντονα ότι ο έρωτας της ζωής της θα την οδηγούσε σε ένα τραγικό τέλος».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το απόσπασμα όπως προβλήθηκε στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not»:

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024