Ηλίας Μπόγδανος: Έτσι πέρασε το πρώτο βράδυ μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο ο τραγουδιστής
Ο frontman των INCO νοσηλεύτηκε τις προηγούμενες ημέρες στο νοσοκομείο με κοροναϊό αλλά πλέον είναι καλά στην υγεία του.
Χαλαρά πέρασε το πρώτο βράδυ εκτός νοσοκομείου ο Ηλίας Μπόγδανος. Ο γνωστός τραγουδιστής και πρώην παίκτης του Survivor πήρε χτες εξιτήριο και επέστρεψε σπίτι του υγιής μετά την περιπέτεια που είχε με τον κοροναϊό.
Τα ευχάριστα νέα γνωστοποίησε ο ίδιος με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.
«Και… επιτέλους σπιτάκι!!! Το καλύτερο δώρο για την γιορτή μου, μαζί με τις αμέτρητες ευχές και την αγάπη σας, που πραγματικά με αφήνουν χωρίς λόγια. Μόνο ευχαριστώ μπορώ να πω ξανά και ξανά.. Ανυπομονώ να μοιραστώ μαζί σας όλα όσα έρχονται! Είναι πολλά ! Τώρα ξεκινάμε», έγραψε χαρακτηριστικά.
Στο πλευρό του όλο αυτό το διάστημα είναι η σύντροφός του, Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου, η οποία μάλιστα βρέθηκε στο σπίτι του χτες και του έκανε συντροφιά. Μάλιστα, ανέβασε και μία φωτογραφία στα story της στα οποία φαίνεται να κάθονται στη βεράντα. Θυμίζουμε ότι το μοντέλο πέρασε πρόσφατα κοροναϊό και αυτός είναι και ο λόγος που έρχεται σε επαφή με τον αγαπημένο της.
Δείτε την ανάρτησή της παρακάτω:
- Βίντεο ντοκουμέντο από την αιματηρή συμπλοκή στη Λάρνακα – Άφαντοι οι δράστες
- Συρία: Ο Μακρόν και ο πρόεδρος του ιρακινού Κουρδιστάν ζητούν άμεση αποκλιμάκωση και μόνιμη κατάπαυση πυρός
- «Έχω παραιτηθεί», απαντά ο Ανεστίδης για τη «διαγραφή» από τη ΝΔ – Καταδικάζει τη μετάδοση των υβριστικών δηλώσεων η ΠΟΕΣΥ
- Αλόκα, ο προσκυνητής Λουκάνικος – «Φύλακας άγγελος» των Βουδιστών μοναχών για τη συμπόνια
- Άρης Betsson – Περιστέρι Betsson 93-75: Στο «Final-8» του Κυπέλλου οι «κίτρινοι», με 14/29 τρίποντα! (vid)
- Βενεζουέλα: Οι ΗΠΑ μιλούσαν με υπουργό του Μαδούρο μήνες πριν από την επιδρομή στο Καράκας
