Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ρούλα Ρέβη: Ξεσπά με αφορμή το έγκλημα στη Φολέγανδρο

Ρούλα Ρέβη: Ξεσπά με αφορμή το έγκλημα στη Φολέγανδρο

«Κλείστε τα σκουπίδια και πετάξτε τα μακριά, καμία γυναίκα δεν είναι μόνη πια», σημειώνει χαρακτηριστικά η σύζυγος του Αποστόλη Τότσικα.

Σοκαρισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο τις εξελίξεις γύρω από τη δολοφονία της 26χρονης Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο από τον 30χρονο σύντροφό της.

Πολλές γυναίκες, τόσο ανώνυμες όσο και επώνυμες, είναι οργισμένες και στέλνουν τα δικά τους μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση. Ένα από αυτά που ξεχωρίζει είναι και αυτό της Ρούλας Ρέβη. Η γνωστή φωτογράφος και σύζυγος του Αποστόλη Τότσικα ανέβασε μια φωτογραφία της κόρης της, Ειρήνης, και έγραψε χαρακτηριστικά:

«Δεν θα κρύβουμε τις κόρες μας όπως παλιά για να μην μας τις ματιάσετε, τις βιάζετε, τις χτυπήσετε, τις προσβάλλετε, τις σκοτώσετε, τις απειλήσετε, τις ξεφτιλίσετε, τις κατακρίνετε, τις αγοράσετε, τις πουλήσετε, τις αφήσετε αμόρφωτες, τις μαραζωσετε, τους στερήσετε την ελευθερία να δουν τον κόσμο και να μορφωθούν, τις πείτε γεροντοκόρες, άτεκνες, ανίκανες.

Είναι πολλά τα επίθετα δεν έχω άλλο χώρο έχω όμως δύναμη και είμαι η μαμά τους και εσείς είστε οι μανάδες αντρών και γυναικών και μπορείτε να πετάξετε μακριά σας τα σκουπίδια που έχετε μέσα στο σπίτι σας μαζέψει τόσους αιώνες και τα αφήνετε να μπαινοβγαίνουν στο καλάθι των αχρήστων! Κλείστε τα σκουπίδια και πετάξτε τα μακριά, καμία γυναίκα δεν είναι μόνη πια!».

Δείτε την ανάρτησή της παρακάτω:

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024