Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ευδοκία Ρουμελιώτη: Η σπάνια φωτογραφία με τα παιδιά του συζύγου της

Ευδοκία Ρουμελιώτη: Η σπάνια φωτογραφία με τα παιδιά του συζύγου της

Η ανάρτηση της ηθοποιού που «έριξε» το Instagram.

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη έχει καταφέρει και έχει δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια με τον επιχειρηματία Νικηφόρο Χαραγκιώνη. Η ηθοποιός, που έχει πάθος με τη δουλειά της, συνδυάζει άψογα την προσωπική και την επαγγελματική της ζωή και αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση.

Η σχέση της με τον Νικηφόρο Χαραγκιώνη ξεκίνησε το 2007 ενώ ο γάμος του ζευγαριού πραγματοποιήθηκε το 2012. Τρία χρόνια μετά, ήρθε στη ζωή τους και ο γιος τους, Δημήτρης. Ο μικρός ωστόσο, δεν είναι το μοναδικό παιδί της οικογένειας αφού ο επιχειρηματίας είχε ακόμη δυο γιους από τον πρώτο του γάμου.

«Τα παιδιά του Νικηφόρου είναι πραγματικά παιδιά μου. Δεν τα ξεχωρίζω από τον γιο μου και νιώθω ότι έχω τρεις γιους και τους καμαρώνω πολύ. Είναι πολύ όμορφο που τα παιδιά αυτά αγκάλιασαν τον μικρό τους αδερφό» είχε δηλώσει η ίδια πριν μερικά χρόνια για τη σχέση που έχει με τους δυο γιους του επιχειρηματία αλλά και το πως δέχτηκαν τον μικρότερο αδερφό τους.

Η σχέση αυτή παραμένει μέχρι σήμερα το ίδιο στενή με την ηθοποιό μάλιστα να προχωρά σε μια πολύ σπάνια ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Στη φωτογραφία που πόσταρε η Ευδοκία Ρουμελιώτη, την βλέπουμε να κάθεται ανάμεσα στον Νικηφόρο Χαραγκιώνη, τον γιο τους αλλά και τους άλλους δυο γιους του συζύγου της.

Τη φωτογραφία συνόδευσε με την εξής λεζάντα: «Τα φιλαράκια της ζωής μου».

Sports in

Ο Μότα γράφει ιστορία με την Μπολόνια

Οι «ροσομπλού» θα παίξουν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά από 22 χρόνια και κάνουν... όνειρα ακόμα και για συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024