Εκδρομή στη Μονεμβασιά αυτό το σαββατοκύριακο για την Καίτη Φίνου, η οποία πήγε και στήθηκε στο σημείο που πριν από 50 χρόνια είχε βγάλει φωτογραφία.
Η γνωστή ηθοποιός φωτογραφήθηκε ξανά και ανέβασε και τις δύο εικόνες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
«50 χρόνια Μετά…. Όλα έχουν αλλάξει… ουτε καφέ υπήρχαν, ούτε παραλία στο σημείο αυτό. Κάναμε μπάνιο στα βράχια πηδώντας σε άπατα», έγραψε η Καίτη Φίνου, στην ανάρτηση που έκανε στο Instagram.
Ο τρομπετίστας Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, προσκαλεί τον Ολλανδό πιανίστα Diederik Wissels και την Πορτογαλίδα ερμηνεύτρια Ana Rocha για μια ξεχωριστή συνάντηση στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας