Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΣΥΡΙΖΑ για Μύκονο: «Η Πελώνη να μας εξηγήσει πώς η κυβέρνηση τα έκανε πάλι μπάχαλο»

ΣΥΡΙΖΑ για Μύκονο: «Η Πελώνη να μας εξηγήσει πώς η κυβέρνηση τα έκανε πάλι μπάχαλο»

Διαστάσεις παίρνει η πολιτική κόντρα μετά την επιβολή περιοριστικών μέτρων στη Μύκονο, προκειμένου να αποφευχθεί περαιτέρω διασπορά του νέου κοροναϊού. Ο ΣΥΡΙΖΑ απανά στην κυβερνητική εκπρόσωπο, που είχε χαρακτηρίσει τον Αλέξη Τσίπρα ως «κατά συρροήν ψεύτη»

«Με ποσοστό εμβολιασμού αρκετά πάνω από 90% στη Μύκονο και εφόσον υποτίθεται ότι γίνονται έλεγχοι στους τουρίστες που φτάνουν στο νησί, θα περιμέναμε η κυρία Πελώνη, αντί να βρίζει, να ζητήσει επιτέλους μια συγγνώμη, να μας εξηγήσει πώς ακριβώς τα έκανε η κυβέρνησή της πάλι μπάχαλο και αναγκάζεται να τινάξει την τουριστική σεζόν στον αέρα με νέα περιοριστικά μέτρα».

Αυτά τονίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, απαντώντας στην κυβερνητική εκπρόσωπο, Αριστοτελία Πελώνη, που κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα, αποκαλώντας τον «κατά συρροήν ψεύτη».

Και αυτό, επειδή ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε χαρακτηρίσει τα έκτακτα μέτρα που επιβλήθηκαν στη Μύκονο ως «πιστοποιητικό παταγώδους αποτυχίας της κυβέρνησης».

Η Κομουνδούρου καταλήγει στην ανακοίνωσή της πως αν η κυβερνητική εκπρόσωπος, «αναζητά ψεύτες, μπορεί κάλλιστα να απευθυνθεί στον κ. Μητσοτάκη – αν τον πετύχει σε κανένα τριήμερο – που έχει πανηγυρίσει ότι νίκησε τον κορονοϊό δέκα φορές και άλλες τόσες έχει ρίξει τη δημόσια υγεία και την οικονομία στα βράχια».

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024