«Μονόδρομος ο εμβολιασμός» – Τι λένε επιχειρηματίες της εστίασης
«Ελπίζω να πάει να εμβολιαστεί ο κόσμος»
Προβληματισμό και ανησυχία εκφράζουν οι επιχειρηματίες της εστίασης για τα νέα μέτρα που ισχύουν από σήμερα.
«Δεν έχουμε δικαίωμα να κάνουμε κάτι άλλο παρά να εφαρμόζουμε τον νόμο» λέει μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA ο διάσημος σεφ, Χριστόφορος Πέσκιας.
«Ελπίζω να πάει να εμβολιαστεί ο κόσμος» σημειώνει, τονίζοντας ότι η εφαρμογή των μέτρων τώρα λειτουργεί σαν πρόβα για το φθινόπωρο.
«Θα ήθελα να εμβολιαστούν όλοι, δεν μπορώ να υποχρεώσω κανέναν. Προσπαθώ με τη μέθοδο της πειθούς να πείσω τον κόσμο να εμβολιαστεί» λέει ο κ. Πέσκιας αναφερόμενος στους εργαζομένους στο μαγαζί, ωστόσο σε αντίθετη περίπτωση δε θα υπάρξουν απολύσεις κατέληξε ο διάσημος σεφ.
- Πτώση βράχων στη λεωφόρο Αθηνών-Σουνίου – Κλειστή η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας
- Κείτ Γουίνσλετ: Περπατώντας στο κόκκινο χαλί αγκαλιά με τον γιο της στην πρεμιέρα της ταινίας τους
- Mπαρτσελόνα: Το νέο λούτρινο της μασκότ CAT «εξαφανίστηκε» σε χρόνο-ρεκόρ
- Hellenic Train: Διακόπηκαν τα δρομολόγια στο τμήμα Λάρισα – Λειανοκλάδι λόγω της υπερχείλισης του Ενιπέα
- Πασκουάλ για την Μπαρτσελόνα και το NBA Europe: «Είμαστε στην Euroleague»
- Μαλακάσα: Οδηγός χάνει τον έλεγχο και πέφτει πάνω στις προστατευτικές μπάρες και σε λεωφορείο
