Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γέννησε η Νάντια Μπουλέ

Γέννησε η Νάντια Μπουλέ

Για πρώτη φορά μανούλα έγινε η Νάντια Μπουλέ

Τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της περνάει η Νάντια Μπουλέ, καθώς σήμερα τα ξημερώματα έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι.

Σύμφωνα με  πληροφορίες του TLIFE, η αγαπημένη ηθοποιός και παρουσιάστρια γέννησε με φυσιολογικό τοκετό ένα υγιέστατο κοριτσάκι, βάρους 2.870 γραμμαρίων, στις 3.40 τα ξημερώματα στο ΙΑΣΩ. Μητέρα και βρέφος είναι σε καλή κατάσταση.

Αποκαλύψεις για την εγκυμοσύνη

«Έστειλα τον Γιώργο στο φαρμακείο να πάρει τεστ εγκυμοσύνης. Θυμάμαι ότι του είπα πως εγώ δε μπορώ να πάω, επειδή με ξέρουν. Έτσι του είπα να πάρει ένα, γιατί ήμασταν και στη φάση της καραντίνας, ήμασταν σπίτι, πίναμε ποτό…» είχε αποκαλύψει η Νάντια Μπουλέ για την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης στον σύντροφό της.

Η Νάντια Μπουλέ βρίσκεται τα τελευταία πέντε χρόνια σε σχέση με τον θεατρικό επιχειρηματία και παραγωγό, Γιώργο Ισαάκ. Η αγαπημένη ηθοποιός όλα αυτά τα χρόνια έχει επιλέξει να κρατά την προσωπική της ζωή σε χαμηλούς τόνους και οι δημόσιες εμφανίσεις με τον σύντροφό της είναι σπάνιες.

Ανυπομονησία για την γέννα

Η ηθοποιός που τη φετινή σεζόν πρωταγωνίστησε στη σειρά «Αγγελική», δεν έχει αποκαλύψει την ακριβή ημερομηνία του τοκετού της, είχε όμως πει σε απάντηση follower πως γεννάει μέσα καλοκαιριού, οπότε οι θαυμαστές της ανυπομονούσαν για την χαρμόσυνη είδηση.

Η ηθοποιός δε δίστασε να δημοσίευσε τα stories της το μήνυμα που έλαβε από την κολλητή της φίλη, Μαρία Κωνσταντάκη, η οποία της έγραψε:

«Ακόμα μωρή; Έλεος! Θα γεννήσουμε κι εμείς μαζί! Σκ@τα γιόγκα έκανες τόσο καιρό», με την ηθοποιό να απαντά: «Κάποιοι έχουν αρχίσει να χάνουν την ψυχραιμία τους πλέον».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024