Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στη Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής η πρόταση για αποκλεισμό των ανεμβολίαστων βουλευτών

Στη Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής η πρόταση για αποκλεισμό των ανεμβολίαστων βουλευτών

Ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ Γιάννης Μπούγας πρότεινε στη σημερινή συνεδρίαση της Διάσκεψης των Προέδρων,  τον αποκλεισμό τους από τις συνεδριάσεις της Βουλής. Το θέμα άνοιξε ο Αντρέας Λοβέρδος το πρωί. Για τον Σεπτέμβριο με βάση τα τότε επιδημιολογικά δεδομένα όπου θα επανεξεταστεί ο τρόπος λειτουργίας της Βουλής παραπέμφθηκε το ζήτημα

Στη Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής έφτασε το θέμα που άνοιξε ο Αντρέας Λοβέρδος το πρωί για τον αποκλεισμό των ανεμβολίαστων βουλευτών από την δια ζώσης παρουσία στις κοινοβουλευτικές συνεδριάσεις.

Ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ Γιάννης Μπούγας πρότεινε στη σημερινή συνεδρίαση της Διάσκεψης των Προέδρων,  τον αποκλεισμό τους από τις συνεδριάσεις της Βουλής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Μπούγας, εισηγήθηκε οι μη εμβολιασμένοι βουλευτές, ανεξαρτήτως του κόμματος στο οποίο ανήκουν, να μην μπορούν να παίρνουν το λόγο, είτε στην Ολομέλεια είτε στις επιτροπές και η οποιαδήποτε παρέμβαση τους να γίνεται από το σπίτι ή το γραφείο τους, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Σε πρώτη φάση ο γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ πρότεινε να υπάρξει σύσταση στους βουλευτές που δεν έχουν προχωρήσει στον εμβολιασμό τους και σε δεύτερη, να τους απαγορευτεί η φυσική παρουσία στις εργασίες της Βουλής.

Θετική ήταν η ανταπόκριση της πλειοψηφίας των μελών της Διάσκεψης των Προέδρων, σημειώνοντας πάντως, πως τον Σεπτέμβριο με βάση τα τότε επιδημιολογικά δεδομένα, θα επανεξεταστεί ο τρόπος λειτουργίας της Βουλής.

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί από το βήμα της Βουλής ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Ανδρέας Λοβέρδος, ζήτησε να λάβει η Βουλή μέτρα για τους ανεμβολίαστους βουλευτές, οι οποίοι ανέρχονται σε μόλις 10.

Sports in

Εξελίξεις με Ιωαννίδη – Τι γίνεται με Σεβίλλη και Γουέστ Χαμ

Νέο δημοσίευμα για τον Φώτη Ιωαννίδη, το οποίο αναφέρεται στη Σεβίλλη, τη Γουέστ Χαμ και τον μεγάλο ανταγωνισμό για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024