Το Παρίσι είναι η πόλη του έρωτα, της αγάπης και του ρομαντισμού και ένα ζευγάρι φρόντισε να μας το υπενθυμίσει αυτό κατά την εθνική εορτή τη 14ης Ιουλίου.

Στο βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου ένας Γάλλος ασκούμενος στρατιώτης έκανε πρόταση γάμου στη σύντροφό του στα Ηλύσια Πεδία, λίγο πριν ο Πρόεδρος Εμμανουήλ Μακρόν ανέβει στη λεωφόρο με στρατιωτικό τζιπ κατά τη διάρκεια των εορτασμών της Ημέρας της Βαστίλης.

Ο φοιτητής, ντυμένος με τη στολή του, γονάτισε και αφού μίλησε για λίγο στην κοπέλα του της έβαλε ένα δαχτυλίδι στο αριστερό της χέρι. Στη συνέχεια κατέβασε τη μάσκα του και τη φίλησε, με το κοινό να ζητωκραυγάζει.

Μάλιστα το βίντεο που δημοσίευσε ο στρατός στο Twitter του έκανε και retweet ο Εμμανουέλ Μακρόν. «Όλα είναι δυνατά για τους στρατιώτες μας την ημέρα της #NationalDay. Τα θερμά μας συγχαρητήριά», έγραψε ο στρατός.

Σημειώνεται ότι η σύντροφος του νεαρού στρατιώτη επετράπη να περάσει από την ασφάλεια, αφού ο στρατός έμαθε για τις προθέσεις του. Ο ίδιος ό 26χρονος δήλωσε στo BFM TV ότι «ήταν μια απόλυτη έκπληξη για αυτήν» και ότι προγραμμάτιζε την πρόταση για δύο μήνες.

Δείτε τη ρομαντική στιγμή παρακάτω:

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο