Κηφισιά: Νέα αιματηρή συμπλοκή με ανήλικους
Λίγη ώρα μετά το επεισόδιο στον Άλιμο με το μαχαίρωμα του 14χρονου, νέα αιματηρή συμπλοκή με ανηλίκους έλαβε χώρα αυτήν τη φορά στη Κηφισιά
Πληθαίνουν οι περιπτώσεις άγριων συμπλοκών μεταξύ ανηλίκων. Μετά το μαχαίρωμα του 14χρονου στον Άλιμο, η ασφάλεια Κηφισιάς συνέλαβε δύο δράστες και ταυτοποίησε άλλους τέσσερις για νέα αιματηρή συμπλοκή.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ertnews.gr, ένας ανήλικος από αυτούς που συμμετείχαν στην επίθεση εναντίον του 17χρονου, τον τραυμάτισε με μαχαίρι στον μηρό. Οι οκτώ δράστες συνέχισαν να τον χτυπούν με κλοτσιές και γροθιές και τον εγκατέλειψαν αιμόφυρτο.
Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Παίδων» όπου νοσηλεύεται για έκτη ημέρα, καθώς έφερε δύο τραύματα από μαχαίρι και κατάγματα στη γνάθο.
Δύο από τους κατηγορούμενους είχαν εμπλακεί στο παρελθόν σε αιματηρή ληστεία με μαχαίρι σε βάρος ανήλικου μαθητή.
- Ιράν: Επίθεση Λευκού Οίκου και Πενταγώνου στο CNN για «ψευδείς πληροφορίες»
- Θέλει να πλήξει «πολύ σκληρά» το Ιράν «την επόμενη εβδομάδα», ανακοινώνει ο Τραμπ
- Τζέφρι Επσταϊν: Για πρώτη φορά ο πρώην πρίγκιπας Αντριου και ο Μάντελσον εμφανίζονται μαζί του σε φωτογραφία
- ΚΚΕ: Με πρόσχημα την κακοποίηση των παιδιών, προωθείται η παρακολούθηση των πάντων από την ΕΕ
- Ιράν: Τον «πρίγκιπα διάδοχο» Παχλαβί ευγνωμονεί ο Ζελένσκι – Συνάντηση στο Παρίσι
- Το Ιράν απειλεί να πλήξει πετρελαϊκές υποδομές στην περιοχή μετά τις απειλές Τραμπ για τη νήσο Χαργκ


