Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άλιμος: «Όλα έγιναν για μία ματιά», λέει ο πατέρας του 14χρονου θύματος

Άλιμος: «Όλα έγιναν για μία ματιά», λέει ο πατέρας του 14χρονου θύματος

«Είδα τον γιο μου μέσα στα αίματα. Ευτυχώς το παιδί είναι καλά. Δέχτηκε τρεις μαχαιριές στα πλευρά. Ειναι μικρές οι πληγές», είπε ο πατέρας του 14χρονου, που μαχαιρώθηκε από εννέα συνομήλικούς του

Σοκ προκαλούν τα όσα περιγράφει o πατέρας του 14χρονου αγοριού που έπεσε θύμα επίθεσης με μαχαίρι από εννέα συνομήλικούς του χθες στον Άλιμο. Ο γιος του μαζί με τους φίλους του βρίσκονταν σε λεωφορείο της γραμμής 140 και επέστρεφαν από την παραλία όπου είχαν πάει για μπάνιο.

Στο ίδιο βρίσκονταν και η παρέα η οποία επιτέθηκε στον 14χρονο και τον μαχαίρωσε. «Όλα έγιναν για μια ματιά». Αυτό τονίζει σε δηλώσεις του ο πατέρας του 14χρονου.

«Χθες το απόγευμα ένω ήμουν στη δουλεία δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από φίλο του γιού μου ο οποίος με ενημέρωσε οτι χτύπησαν τον γιο μου. Όταν έφτασα στο σημείο είδα τον γιο μου μέσα στα αίματα. Ευτυχώς το παιδί είναι καλά. Δέχτηκε τρεις μαχαιριές στα πλευρά. Ειναι μικρές οι πληγές», είπε ο πατέρας του θύματος.

«Δεν προηγήθηκε τίποτα. Ειχαν πάει τα παιδιά για μπάνιο στον Άλιμο. Πηραν το λεωφορείο 140. Μέσα στο λεωφορείο έψαχναν θέση να καθίσουν και έπεσε η ματιά τους πάνω στα παιδιά…»

Ο 14χρονος και οι φίλοι του κατέβηκαν στη στάση του λεωφορείου στη οδό Λαμίας στον Άλιμο προκειμένου να πάρουν κάτι να φάνε από γνωστό φαστφουντάδικο που βρίσκεται στην περιοχή. «Οι φίλοι του γιου μου μπήκαν μέσα στο κατάστημα για να παραγγείλουν ωστόσο ο γιος μου έμεινε για λίγο μόνος του».

«Πέρασαν λίγα λεπτά και ξαφνικά μπροστά του εμφανίστηκε η παρέα που βρίσκονταν στο ίδιο λεωφορείο. Εκεί ένας από αυτούς τον πλησιάζει και αφού του λέει που είναι οι άλλοι που μας κοίταζαν μέσα στο λεωφορείο, παίρνει από τον γιο μου το κινητό του. Μόλις του πήραν το τηλέφωνο ένας άλλος άρχισε να του φωνάζει “τώρα μαλ@@@ θα σε μαχαιρώσω”. Άρχισε να τον χτυπάει και στη συνέχεια να τον μαχαιρώνει στα πλευρά. Στην αρχή ο γιος μου δεν κατάλαβε ότι τον μαχαιρώνουν, νόμιζε ότι δέχονταν μόνο γροθιές. Μετά είδε τα αίματα και το κατάλαβε».

Βίντεο ντοκουμέντο από το μαχαίρωμα

Εν τω μεταξύ ένα βίντεο ντοκουμέντο το οποίο δείχνει την επίθεση στον 14χρονο στον Άλιμο  έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Στις εικόνες που έχουν καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας καταστήματος που βρίσκεται δίπλα από το πάρκινγκ του φαστφουντάδικου στον Άλιμο που διαδραματίστηκε το περιστατικό, εμφανίζεται να κινείται μια παρέα αποτελούμενη από 7 αγόρια και 2 κορίτσια.

Οι ανήλικοι περπατούν με γρήγορο βηματισμό έως τη στιγμή που φτάνουν στο σημείο ο 14χρονος μαζί με την παρέα του.

Ξαφνικά οι νεαροί χάνονται από την εικόνα όταν το βίντεο βρίσκεται στα 42 δευτερόλεπτα, καθώς βρίσκονται στο πάρκινγκ του φαστφουντάδικου όπου η συγκεκριμένη κάμερα ασφαλείας δεν έχει πρόσβαση.

Εμφανίζονται και πάλι να φεύγουν τρέχοντας και να περνούν μπροστά από την συγκεκριμένη κάμερα ασφαλείας 35 δευτερόλεπτα αργότερα. Μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα είχαν είχαν συμπλακεί με την παρέα του 14χρονου και τον είχαν μαχαιρώσει.

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024