Κοινωνικός Τουρισμός: Αναρτήθηκαν οι πίνακες με τα προσωρινά αποτελέσματα
Μέχρι πότε μπορούν να υποβληθούν οι ενστάσεις
Αναρτήθηκαν σήμερα, Τετάρτη 14 Ιουλίου 2021, οι προσωρινοί πίνακες δικαιούχων, ωφελούμενων και παρόχων τουριστικών καταλυμάτων – ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, καθώς και αποκλειομένων του προγράμματος κοινωνικού τουρισμού 2021-2022 στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.oaed.gr/koinonikos-toyrismos.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΟΑΕΔ, οι προσωρινοί πίνακες δικαιούχων αφορούν 300.000 επιταγές κοινωνικού τουρισμού.
Οι δικαιούχοι και πάροχοι, που κατέθεσαν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής, έχουν δικαίωμα να υποβάλουν μία και μόνο ένσταση κατά των αποτελεσμάτων από την Πέμπτη, 15 Ιουλίου και ώρα 08:00 μέχρι και το Σάββατο, 17 Ιουλίου και ώρα 23:59.
Η ένσταση υποβάλλεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά, με τους κωδικούς του TAXISnet ή τους κωδικούς ΟΑΕΔ, μέσω της διαδικτυακής πύλης των ηλεκτρονικών υπηρεσιών του ΟΑΕΔ, στη διεύθυνση: http://www.oaed.gr/e-yperesies.
Οι δικαιούχοι που καταθέτουν ηλεκτρονική ένσταση οφείλουν:
- να έχουν πρώτα ελέγξει, αν οι ίδιοι ευθύνονται για το εσφαλμένο αποτέλεσμα, λόγω μη σωστής συμπλήρωσης της αίτησης, ανατρέχοντας σε αυτήν με τους κωδικούς πρόσβασης στο σύστημα,
- να αναφέρουν το λόγο της ένστασης (π.χ. εσφαλμένη μοριοδότηση, μη έκδοση επιταγής για ωφελούμενο παιδί) και
- να τεκμηριώσουν τους ισχυρισμούς τους, επισυνάπτοντας με ηλεκτρονική σάρωση δικαιολογητικά αποδεικτικά αυτών, σύμφωνα με τους όρους της δημόσιας πρόσκλησης.
Οι πάροχοι που καταθέτουν ηλεκτρονική ένσταση οφείλουν να τεκμηριώνουν τους ισχυρισμούς τους, επισυνάπτοντας στην ένστασή τους με ηλεκτρονική σάρωση δικαιολογητικά αποδεικτικά των ισχυρισμών τους.
Ενστάσεις που δεν υποβάλλονται ηλεκτρονικά δεν εξετάζονται.
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.oaed.gr/koinonikos-toyrismos.
- Αρμάνι Μιλάνο – Παναθηναϊκός 96-89: Όταν ξύπνησε ήταν πλέον αργά…
- Οι 5+1 προκλήσεις του νέου προέδρου του Eurogroup Κυριάκου Πιερρακάκη
- Η συνεργασία των Λεονάρντο Ντι Κάπριο και Μάρτιν Σκορσέζε θέλει τον «δικηγόρο του διαβόλου» της
- ΗΠΑ: Εκτέλεση θανατοποινίτη στο Τενεσί – Η τρίτη από την αρχή του έτους
- Νίκολιτς: «Ξέρω ότι η νίκη αυτή είναι σημαντική για την ΑΕΚ – Κυριαρχήσαμε»
- Warner Bros: Η πολιτική θα μπορούσε να καθορίσει τη μάχη Netflix εναντίον Paramount








