Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Το σεξ με το αγόρι της έσωσε τη ζωή - Τι ανακάλυψε ο γιατρός που την εξέτασε

Το σεξ με το αγόρι της έσωσε τη ζωή – Τι ανακάλυψε ο γιατρός που την εξέτασε

Απίστευτο...

Το σεξ φαίνεται πως δεν ομορφαίνει μόνο τη ζωή μας, αλλά τη σώζει κιόλας, καθώς αποδεικνύεται (και) ιδιαίτερα ζωτικής σημασίας.

Και πώς όχι, όταν η Έλι Τέιλορ Ντέιβις οφείλει στην κυριολεξία τη ζωή της στο σεξ, αφού κατά τη διάρκεια μιας ερωτικής συνεύρεσης με το σύντροφό της ανακάλυψε έναν «εξωγήινο» όγκο 16 εκατοστών στις ωοθήκες της, ο οποίος συνέθλιβε τα όργανά της.

Αυτή βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος μαθαίνει εντελώς τυχαία πως πάσχει από καρκίνο, δείτε αυτή την παρουσιάστρια που έμαθε πως έχει καρκίνο από το τηλεφώνημα μιας τηλεθεάτριας.

Η 28χρονη Βρετανίδα αισθάνθηκε τον όγκο να κουνιέται μέσα της, συνειδητοποιώντας, όπως εξομολογήθηκε, πως «κάτι δεν πήγαινε καλά». Είχε την ίδια ασυνήθιστη αίσθηση όταν πήγαινε τουαλέτα, ωστόσο αφού συμβουλεύτηκε (κακώς) το γιατρό… διαδίκτυο γκουγκλάροντας τα συμπτώματα, πίστεψε πως επρόκειτο απλά για δυσκοιλιότητα…

Η συγγραφέας από το Ίσλινγκτον του Λονδίνου, ανακάλυψε την ανατριχιαστική αλήθεια ένα μήνα αργότερα σε μία επίσκεψη ρουτίνας στο γυναικολόγο της. Το υπερηχογράφημα επιβεβαίωσε πως ένας όγκος 16 εκατοστών είχε αναπτυχθεί στις ωοθήκες και την κοιλιά της, απειλώντας τα όργανά της και την ίδια της τη ζωή!

Η έστω και καθυστερημένη διάγνωση αποδείχθηκε τελικά σωτήρια για την Τέιλορ -Ντέιβις, καθώς οι γιατροί κατάφεραν να αφαιρέσουν τον τεράστιο κακοήθη όγκο, χωρίς να χρειαστεί μάλιστα ακτινοθεραπείες. Πλέον βρίσκεται σε ύφεση, ενώ η ίδια θέλησε να μοιραστεί την ιστορία της προκειμένου να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο στη μάχη κατά του καρκίνου, αλλά και να ενθαρρύνει τις γυναίκες να εξετάζονται τακτικά, όπως επίσης και να τις υποψιάσει για τα συμπτώματα που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε μια έγκαιρη και σωτήρια διάγνωση.


«Ποτέ δεν θα είχα καταλάβει τον όγκο αν δεν τον αισθανόμουν στο σεξ. Έσωσε τη ζωή μου και είμαι πολύ τυχερή που βρίσκομαι εδώ», εκμυστηρεύεται η νεαρή Βρετανίδα, συμπληρώνοντας: «Ένιωσα κάτι μέσα μου και ήταν πολύ παράξενο και πρωτόγνωρο. Μετά το σεξ η κοιλιά μου ήταν πρησμένη, φρίκαρα αρχικά, όμως ηρέμησα όταν έψαξα για τα συμπτώματα στο διαδίκτυο».

Sports in

«Τελικός» για Παρτιζάν και Ολυμπιακό στο Βελιγράδι

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται απόψε (28/3, 21:30) στο Βελιγράδι από την Παρτιζάν για την 32η αγωνιστική της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024