Ο μεγάλος τελικός του Euro 2020 ανάμεσα σε Αγγλία και Ιταλία αναμένεται να ξεκινήσει σε λίγες ώρες, με τους οπαδούς των «τριών λιονταριών» να αφήνουν από νωρίς το… στίγμα τους.
Συγκεκριμένα, μερίδα οπαδών βρέθηκαν σε κεντρική πλατεία του Λονδίνου όπου πραγματοποίησαν εκτεταμένα επεισόδια.
Η «Leicester Square» λοιπόν μοιάζει με «βομβαρδισμένο» τοπίο αφού υπάρχουν παντού, σπασμένα μπουκάλια και σκουπίδια, δείχνοντας την… ανυπομονησία των Άγγλων να αρχίσει το ματς.
Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προετοιμασία του για τον μεγάλο αγώνα της Κυριακής στην Τούμπα και ο προπονητής των πρωταθλητών περιμένει πολλά από τον πολεμιστή της μεσαίας γραμμής των «ερυθρόλευκων»
Η δυναμική παρουσία χιλιάδων Κρητικών στην φιέστα του ΟΦΗ για την κατάκτηση του Κυπέλλου φέρνει το προσκήνιο το θέμα της στήριξης των «ασπρόμαυρων» που δεν είχαν όλα τα προηγούμενα χρόνια.