Πάτρα: Συρροή κρουσμάτων μετά από κοροναπάρτι σε κλαμπ
Σε αύξηση κρουσμάτων φαίνεται πως οδήγησαν πάρτι που έγιναν σε κλαμπ της Πάτρας, τη στιγμή που υπάρχει επιβαρυμένη επιδημιολογική εικόνα στην περιοχή
Μέχρι το απόγευμα του Σαββάτου πάνω από 15 κρούσματα κοροναϊού σε άτομα ηλικίας 17 έως 23 ετών, είχαν εξακριβωθεί σε ιδιωτικό διαγνωστικό κέντρο της Πάτρας.
Σύμφωνα με πληροφορίες μετά την ιχνηλάτηση που έγινε, δήλωσαν πως διασκέδαζαν σε ένα κατάστημα στην περιοχή του Ρίου και σε ένα ακόμη στην παραλιακή της Πάτρας.
Σύμφωνα με το flamis.gr, εμφάνισαν συμπτώματα κοροναϊού και επισκέφθηκαν το ιδιωτικό διαγνωστικό κέντρο για το μοριακό τεστ. Θα πρέπει να τονισθεί πως τα συγκεκριμένα στοιχεία κατεγράφησαν σε ένα μόνο διαγνωστικό κέντρο. Εκτιμάται ότι τα κρούσματα θα είναι πολύ περισσότερα.
Σημειώνεται ότι στις 10 Ιουλίου καταγράφηκαν στην Αχαΐα 49 κρούσματα, ενώ στις 5 Ιουλίου ήταν μόνο δύο.
- ΟΗΕ: Έξι κυανόκρανοι νεκροί σε επίθεση στο Σουδάν
- Άρσεναλ – Γουλβς 2-1: Γλίτωσε την γκέλα και πήγε στο +5
- Δωρεάν διέλευση από τα διόδια – Ποιοι έχουν αυτό το δικαίωμα
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 14.12.2025]
- Καλαμάτα: Στις αποθήκες του λιμανιού οι 24 διασωθέντες μετανάστες
- Διαβάστε στο Βήμα της Κυριακής: Ζητούνται 200.000 νέοι αγρότες



