Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ελένη Τσολάκη: Οι κρίσεις πανικού και η ψυχοθεραπεία

Ελένη Τσολάκη: Οι κρίσεις πανικού και η ψυχοθεραπεία

«Καλό είναι οι άνθρωποι που ταλαιπωρούνται από αυτές να ψάξουν να βρουν τη λύση, γιατί υπάρχει», σημειώνει η παρουσιάστρια.

Για τις κρίσεις πανικού που έχει βιώσει τα τελευταία χρόνια αλλά και πως την βοήθησε η ψυχοθεραπεία να τις αντιμετωπίσει, μίλησε η Ελένη Τσολάκη. Η παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι ξεκίνησαν πριν από αρκετά χρόνια, σε μια φάση της ζωής της που υπήρχαν κάποια επαγγελματικά σκαμπανεβάσματα.

«Ήταν επώδυνο. Ένας άνθρωπος που δεν έχει βιώσει κρίσεις πανικού, είναι αδύνατον να καταλάβει σε τι βαθμό σε επηρεάζουν, πόσο μπορούν να σε καταβάλουν», είπε στο περιοδικό «7 ΜΕΡΕΣ tv» και συμπλήρωσε: «Τώρα πια, έχοντας δουλέψει πολύ με τον εαυτό μου και με τη βοήθεια ψυχοθεραπείας, κατάφερα να αλλάξω κάποια πράγματα μέσα μου. Τις αναγνωρίζω και ξέρω τι πρέπει να κάνω».

Στη συνέχεια σημείωσε: «Η αλήθεια είναι ότι έχουν εξελιχθεί σε μάστιγα της εποχής μας. Καλό είναι οι άνθρωποι που ταλαιπωρούνται από αυτές να ψάξουν να βρουν τη λύση, γιατί υπάρχει».

όσο για το αν ένιωσε το φόβο του θανάτου την πρώτη φορά που της συνέβη είπε: «Έχω πάθει κρίση πανικού και στον αέρα εκπομπής. Είχα την αίσθηση ότι δεν μπορούσα να αναπνεύσω, ούτε να μιλήσω. Θέλει ψυχραιμία, γιατί περνούν διάφορες σκέψεις από το μυαλό εκείνη την ώρα».

Για τον εαυτό της και τι έμαθε; «Ότι δεν χρειάζεται να προσπαθώ να τους έχω όλους ευχαριστημένους, να είμαι το καλό παιδί. Συνειδητοποίησα ότι πάντα θα υπάρχουν και άνθρωποι που δεν θα τους αρέσω, και αυτό εντέλει δεν είναι κακό. Αποδέχτηκα τον εαυτό μου όπως είναι», κατέληξε.

Θυμίζουμε ότι η Ελένη Τσολάκη στις 5 Ιουλίου ξεκίνησε την νέα της εκπομπή «Καλοκαίρι #Not» στο Open:

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024