Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Ένα γήπεδο «μαγνήτης» γεννήθηκε

Ένα γήπεδο «μαγνήτης» γεννήθηκε

Η άθληση είναι υγεία. Όπου και αν γίνεται και κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Όμως όμως υπάρχουν ελεύθεροι δημοτικοί χώροι όπως στις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε τότε η άθληση και συγκεκριμένα το άθλημα του μπάσκετ αποκτάει άλλες διαστάσεις. Θέλεις να βρεθείς εκεί έστω και για ένα ...σουτάκι και ας κάνεις airball. Το ταξίδι άλλωστε μετράει.

Παραδόθηκαν προς χρήση τα δύο γήπεδα μπάσκετ στο Αθλητικό Κέντρο Χολαργού «Αντώνιος Πολύδωρας» προ ημερών, δημιουργώντας νεα δεδομένα στις αθλητικές υποδομές της περιοχής.

Τα πρώην ανοιχτά γήπεδα, είναι πλέον προστατευμένα με λυόμενο στέγαστρο (μπαλόνι) δίνοντας τη δυνατότητα στους αθλούμενους να αθλούνται καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους και κάτω από οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες, καθώς και έχει τοποθετηθεί σε αυτά νέος ελαστικός τάπητας.

Ένα πραγματικό στολίδι για την πόλη στα δικά μας μάτια,  το οποίο κατά ένα μέρος του χρηματοδοτήθηκε από την Περιφέρεια Αττικής και το υπόλοιπο από τον Δήμο.

Ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού, Ηλίας Αποστολόπουλος, σε δήλωσή του ανέφερε:

«Νιώθω ιδιαίτερα χαρούμενος και  είμαι πολύ υπερήφανος, τόσο για αυτό όσο και για όλα τα έργα που έχουμε υλοποιήσει στο Δήμος μας και ιδιαίτερα για όσα έχουν να κάνουν με τον αθλητισμό, τομέα στον οποίο επενδύουμε από την αρχή της θητείας μας.

Δεν υπάρχει πιο όμορφο πράγμα από το να βλέπεις καθημερινά εκατοντάδες παιδιά, νέους αλλά και μεγαλύτερους συμπολίτες μας, να αθλούνται σε νέες και σε αναβαθμισμένες εγκαταστάσεις.

Ευχαριστώ όλους όσοι συντέλεσαν στην υλοποίηση του σπουδαίου αυτού έργου».

Ας αποτελέσει αυτό το έργο οδηγό και για άλλους δήμους προκειμένου η χώρα μας να αποκτήσει ποιοτικούς χώρους άθλησης. Η χρηματοδότηση τέτοιων έργων κρίνεται επιτακτική όχι διότι λύσαμε ως χώρα όλα μας τα βασικά προβλήματα αλλά διότι μέσα από τον αθλητισμό γαλουχούνται γενιές ανθρώπων με ιδανικά ικανά να λύσουν τα υπόλοιπα προβλήματα.

Οι χώροι άθλησης όταν έχουν τέτοια μορφή και για οποιοδήποτε άθλημα είναι ελκυστικοί και τα παιδιά απολαμβάνουν να κάνουν αυτό που αγαπάνε περισσότερο εστιάζοντας την ενέργεια τους στον αθλητισμό

θα κοιτάμε το θέμα των συγκεκριμένων γηπέδων, διότι είναι εξίσου σημαντική και η σωστή τους συντήρηση στο πέρασμα των χρόνων.

Only in

Δημήτρης Ψαθάς: Αίσχη και ντροπές της επταετίας

«Γινόντουσαν τέτοια πράματα;»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024