Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πασίγνωστος έλληνας τραγουδιστής ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας

Πασίγνωστος έλληνας τραγουδιστής ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας

Έχει ήδη αποκτήσει το πρώτο του παιδάκι με τη σύντροφό του

Λίγες ημέρες μετά τη βάφτιση του γιου του, ο πασίγνωστος έλληνας τραγουδιστής ετοιμάζεται να ανέβει και τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ο λόγος για τον Μύρωνα Στρατή και την σύντροφό του, Κατερίνα Ζαπάρδα.

Η αναγγελία του γάμου τους δημοσιεύτηκε και αναμένεται να γίνει σύντομα. Θυμίζουμε πως το ζευγάρι βάφτισε τον γιο του στα μέσα του περασμένου μήνα. Ο τραγουδιστής και η γοητευτική σύντροφός του, Κατερίνα ζουν υπέροχες στιγμές με τον 11 μηνών γιο τους να έχει ολοκληρώσει την οικογενειακή τους ευτυχία.

Τη φωτογραφία της αναγγελίας όπως δημοσιεύτηκε από γνωστή εφημερίδα:

Το ζευγάρι έχει καταφέρει να κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και οι φωτογραφίες που είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού.

«Η χαρά για το μωρό είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτή που φαντάζεσαι, η αϋπνία είναι πολύ μεγαλύτερη από όσο φαντάζεσαι. Ο μπέμπης ήρθε και λίγο νωρίτερα στη ζωή μας, Δηλαδή τραγουδούσα στην Πάτρα ένα Σάββατο και έλαβα ένα μήνυμα που μου έλεγε ότι «γεννάμε»! Όλα πήγαν ευτυχώς καλά. Δεν γινόταν να σταματήσω το live και να φύγω. Τελείωσα το μισάωρο που απέμενε και ξεκίνησα για την Αθήνα. Από την πρώτη στιγμή ήταν συγκινητικό.

»Αλλά σίγουρα με το παιδί δένεσαι όταν αρχίζει να επικοινωνεί. Τώρα κάνεις τα πάντα για μην κλαίει. Είναι νορμάλ μουρμούρης και αγκαλίτσας. Όταν έρχεται ένα παιδί, αλλάζουν όλα. Αν δεν βιώσεις το «δεν κοιμάσαι το βράδυ» δεν μπορείς να καταλάβεις τι σημαίνει. Έχει αλλάξει η ζωή μου, αλλά το απολαμβάνω», έχει πει ο ίδιος μιλώντας για τον γιο του.

Για την αγαπημένη του έχει δηλώσει στο παρελθόν:

«Με την Κατερίνα γνωριστήκαμε μέσω κοινών γνωστών. Είναι ιδιωτικός υπάλληλος σε ένα νοσοκομείο. Δεν είναι δύσκολο αν θέλεις να μην κυκλοφορήσει η σχέση σου. Αν πας σε κάποια πρεμιέρα χέρι-χέρι με την αγαπημένη σου, είναι σαν να την παρουσιάζεις.

»Δεν κρυβόμουν, απλά δεν το “πούλησα”. Με την Κατερίνα μένουμε μαζί εδώ και έναν χρόνο στο σπίτι μου στη Νέα Σμύρνη. Η συγκατοίκηση είναι μια χαρά. Είναι σημαντικό σε μία σχέση ο ένας να μη σπάει τα νεύρα του άλλου.

»Περνάμε καλά, αν και προς το παρόν δεν έχουμε μιλήσει για γάμο. Το ότι θέλω να γίνω μπαμπάς το ξέρω από πολύ νωρίς, γιατί οι γονείς μου είναι πολύ νέοι και μου αρέσει αυτό, θέλω να δημιουργήσω και εγώ οικογένεια μικρός», είχε πει.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024