Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σάκης Κατσούλης: Αποκάλυψε το αυτοάνοσο νόσημα από το οποίο πάσχει

Σάκης Κατσούλης: Αποκάλυψε το αυτοάνοσο νόσημα από το οποίο πάσχει

Ο επιχειρηματίας μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρεί.

Ο Σάκης Κατσούλης είναι ο μεγάλος νικητής του φετινού Survivor. O πρώην ποδοσφαιριστής και νυν επιχειρηματίας προσπαθεί να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί και να επιστρέψει στην καθημερινότητά του.

Στο περιθώριο των συνεντεύξεων που δίνει, αποκάλυψε σήμερα στο Πρωινό, πως πάσχει από λεύκη ενώ τόνισε πως ο εγκλεισμός έφερε πολλά προβλήματα λόγω ψυχολογίας. «Νιώθω τέλεια, φανταστικά, υπέροχα. Είδα την οικογένειά μου μετά από 5,5 μήνες και το συναίσθημα ήταν φανταστικό. Το πρώτο πράγμα που ήθελα να μάθω ήταν αν είναι καλά. Ο εγκλεισμός έφερε πολλά προβλήματα λόγω ψυχολογίας. Και εγώ επειδή είμαι ένας άνθρωπος που έχω θέμα. Έχω τη λεύκη από μικρή ηλικία και όταν έχω έντονο άγχος συνεχίζεται. Όσοι έχουν αυτοάνοσα, ξέρουν», τόνισε.

Στη συνέχεια σημείωσε: «Δεν ξέρω ακόμη τι λένε για μένα έξω. Δεν έχω μπει στη διαδικασία να κοιτάξω. Είμαι σίγουρος πως ένα νόμισμα έχει και τις δύο πλευρές. Είμαι σίγουρος πως θα υπάρχουν και θετικά και αρνητικά σχόλια. Κάποιοι χθες με ρώτησαν αν θα υπάρξει πρόταση γάμου στη Μαριαλένα. Είναι ένα παιχνίδι εγκλεισμού και είμαστε τυχεροί που είχαμε ο ένας τον άλλον. Η σχέση μας ήταν ακριβώς αυτό που βλέπατε. Η Μαριαλένα ποτέ δε μου ζήτησε να της δώσω μέρος του επάθλου. Θα τη βοηθήσω να κάνει το δικό της personal studio. Αυτή τη στιγμή το μόνο σίγουρο είναι πως δεν είμαστε μαζί με τη Μαριαλένα. Πριν μπω στο παιχνίδι είχα ακούσει ότι είναι σε σχέση με τον Γιώργο Λιβάνη, αλλά δεν είμαι σίγουρος. Δεν του είχα μιλήσει πριν μπω στο παιχνίδι».

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 17:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Volley League γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024