Ινδία: Σάλος με απάτη με ψεύτικα εμβόλια – Αλατόνερο αντί για φάρμακο
Σκάνδαλο έχει ξεσπάσει στην Ινδία με απάτη με ψεύτικα εμβόλια. Έκαναν ενέσεις με αλατόνερο έναντι αμοιβής
Στην Ινδία που ο κοροναϊός προκάλεσε τεράστια καταστροφή που δεν έχει ακόμα κοπάσει, επιτήδειοι προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν τους πολίτες που ζητούν απεγνωσμένα την προστασία των εμβολίων απέναντι στον ιό.
Σε μια χώρα που έχει μεγάλη έλλειψη εμβολίων, κύκλωμα στο οποίο συμμετείχαν γιατροί και νοσηλευτές εξαπάτησε πολίτες με ψεύτικα εμβόλια που περιείχαν αλατόνερο.
Η αστυνομία συνέλαβε μέχρι στιγμής 14 άτομα ως ύποπτοι για απάτη, απόπειρα ανθρωποκτονίας και άλλες εγκληματικές πράξεις.
«Έκαναν ενέσεις με αλατούχο νερό. Συλλάβαμε γιατρούς. Χρησιμοποιούσαν ένα νοσοκομείο που παρήγε ψεύτικα πιστοποιητικά, φιαλίδια και σύριγγες», πρόσθεσε ο Thakur.
Οι οργανωτές χρέωναν τα θύματά τους, με τα κέρδη τους να φτάνουν τις 28.000 δολάρια.
Υπολογίζεται ότι 2.500 άνθρωποι τουλάχιστον εμβολιάστηκαν με τα ψεύτικα εμβόλια.
- Γουίλεμ Νταφόε: «Δεν με έχει ενοχλήσει που δεν έχω λάβει Όσκαρ»
- Επισιτισμός – Τουρισμός: 24ωρη απεργία στις 24 Ιουνίου από την ΠΟΕΕΤ – Τα αιτήματα
- Σύμβαση για την αποκατάσταση του Καθεδρικού Ναού Αρκαλοχωρίου
- Ναρκωτικά και «δανεικά ζώα» λόγω ΟΠΕΚΕΠΕ – Τι περιλαμβάνει η δικογραφία για τις συλλήψεις στην Κρήτη
- Κοζάνη: Εξαφανίστηκε 15χρονος από δομή ασυνόδευτων ανηλίκων
- Με Μπλε Σελήνη θα αποχαιρετήσουμε τον Μάιο – Πότε θα δούμε το εντυπωσιακό και σπάνιο φαινόμενο
- Κομισιόν για Ελλάδα: Πέφτει η ανάπτυξη, ανεβαίνει ο πληθωρισμός
- Μαρτίνεθ: «Περήφανος που είμαι σε μια μεγάλη διοργάνωση»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις



![Απελάθηκε η βρεφονηπιοκόμος που κακοποιούσε μωρά – Εξοργισμένοι οι γονείς [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/Ροκσανα-Λεψκα-102x85.jpg)


![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 21.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/loris-raselli-5kmTb29x1ic-unsplash-1-315x220.jpg)






















![Απελάθηκε η βρεφονηπιοκόμος που κακοποιούσε μωρά – Εξοργισμένοι οι γονείς [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/Ροκσανα-Λεψκα-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442