Ελίζαμπεθ Ελέτσι: «Καυτό» ατύχημα στον live ημιτελικό του Survivor
Έπεσε το μπουστάκι της και έτρεχε να το σηκώσει την ώρα των πανηγυρισμών με τον Ηλία Μπόγδανο...
Μαραθώνια ήταν η βραδιά του ημιτελικού του urvivor 4», όπου είδαμε τους περισσότερους από τους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης να δίνουν το «παρών» και τον Σάκη Κατσούλη με τον Ηλία Μπόγδανο να παίρνουν το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό της Δευτέρας στο Θέατρο του Άλσους Βεΐκου στο Γαλάτσι.
Όλοι οι πρώην παίκτες είχαν φορέσει τα καλά τους, ωστόσο όπως ήταν λογικό, την παράσταση… έκλεψαν οι γυναίκες του ριάλιτι.
Το… καυτό ατύχημα
Ανάμεσα σε αυτές και η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, που είχε φορέσει ένα σούπερ μίνι και κολλητό μπουστάκι, το οποίο δύσκολα «συγκρατούσε» τα εντυπωσιακά προσόντα της.
Μάλιστα, τη στιγμή που ανακοινώθηκε ότι ο Ηλίας Μπόγδανος πήρε την πρόκριση στον τελικό, έτρεξε να τον αγκαλιάσει και δεν σκέφτηκε τίποτα, με συνέπεια να κατέβει το μπουστάκι και να φανεί το στήθος της.
Για καλή της τύχη, στην τηλεόραση δεν φάνηκε τίποτα καθώς την έκρυβε το… κεφάλι ενός συμπαίκτη της. Οι άλλοι πρώην Survivors, όμως, που κάθονταν μαζί της, καθώς και ο κόσμος στο θέατρο σίγουρα θα τα… είδαν όλα!
Χαρακτηριστικά ήταν τα πλάνα που προσπαθούσε μετά να φτιάξει το μπουστάκι της, με τη βοήθεια των παλιών συμπαικτών της.
Δείτε το βίντεο μετά το 08.20:
- Ο αδιόρθωτος κύριος Λανουά και η χαμένη διαφάνεια
- Δεκάδες χιλιάδες τραγούδια που δημιουργήθηκαν με ΑΙ μιμούνται καλλιτέχνες της Sony Music
- Patriot: Το ερώτημα Κοντιάδη μετά την κατάρριψη των ιρανικών πυραύλων – «Αυτό σημαίνει ότι η Ελλάδα μετέχει στον πόλεμο;»
- Άρχισε η δίκη για το ξύλο Φλώρου με Γραμμένο στη Βουλή
- Λεσόρ: «Θα ήθελα να είχα επιστρέψει στη δράση πριν από δύο μήνες»
- Βίντεο από ισραηλινά πλήγματα σε υποδομές του ιρανικού ναυτικού στην Κασπία Θάλασσα


