Με την υπογραφή του συμφώνου συναντίληψης θα παραχωρηθούν άμεσα 30 στρέμματα τα οποία θα αξιοποιηθούν για την κατασκευή σχολικών μονάδων. Για την ολοκλήρωση της διαδικασίας το Δημοτικό Συμβούλιο εξουσιοδότησε τον Δήμαρχο κ. Δημήτρη Κωστούρο να υπογραφεί πρωτόκολλο συναντίληψης και συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Ναυπλιέων και του Ταμείου Εθνικής Άμυνας.

Η θετική γνωμοδότηση της Αρμόδιας Υπηρεσίας του Ταμείου Εθνικής Άμυνας και η επικείμενη υπογραφή σηματοδοτεί ουσιαστικά την αρχή του τέλους μιας προσπάθειας  της Δημοτικής Αρχής.

Μετά την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο Δήμαρχος Ναυπλιέων κ. Δημήτρης Κωστούρος ανέφερε τα εξής:

«Αισθάνομαι ιδιαίτερη χαρά που σήμερα η υπόθεση παραχώρησης του στρατοπέδου Ζησιμόπουλου ξεκινά την θετική της πορεία ως προς το πρώτο και βασικό της σκέλος. Η εξέλιξη αυτή είναι το αποτέλεσμα μιας συνεχούς,αδιάκοπης και συγκροτημένης προσπάθειας η οποία εντάθηκε τον τελευταίο ενάμιση χρόνο.

Εφαρμόζοντας μια ρεαλιστική προσέγγιση και με ουσιαστικές παρεμβάσεις φτάσαμε στην ιστορική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου που αποτελεί το πρώτο αλλά πολύ καθοριστικό βήμα για να ολοκληρωθεί ένα έργο που θα αλλάξει την φυσιογνωμία του Δήμου προς όφελος των δημοτών, κατοίκων και επισκεπτών.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι συνέβαλαν στην ολοκλήρωση της διαδικασίας για να ξεπεραστούν και τα τελευταία γραφειοκρατικά εμπόδια. Σήμερα είναι μια ιστορική μέρα αφού ανοίγονται νέοι ορίζοντες για τον τόπο μας».

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο