Ο πρώην παίκτης του Survivor Γιώργος Ασημακόπουλος αποκάλυψε πως θα κάνει πραγματικότητα δυο ευχές παιδιών του συλλόγου Make A Wish που δίνουν τη δική τους δύσκολη μάχη με την λευχαιμία.
Ο επιχειρηματίας και πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης δέχθηκε θερμή υποδοχή κατά την άφιξη στην Αθήνα του ενώ λίγο πριν πει «αντίο» στον Άγιο Δομίνικο ανακοίνωσε ότι τα χρήματα από τα παιχνίδι θα τα δωρίσει σε ιδρύματα για παιδιά που παλεύουν με τον καρκίνο.
Μιλώντας στην κάμερα του Happy Day, o Γιώργος Ασημακόπουλος είπε πως το ένα παιδί θέλει ένα δωμάτιο διαστημόπλοιο και το άλλο παιδί θέλει ένα δωμάτιο κάστρο.
Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Ασημακόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έκανα το όνειρο μου πραγματικότητα για καλό σκοπό! Είναι ένα μεγάλο όνειρο να κάνω την επιθυμία μου πραγματικότητα γιατί πάλεψα και σε αυτό το παιχνίδι μου βγήκαν συναισθήματα που δεν τα περίμενα. Ο εγκλεισμός, η πείνα, οι κακουχίες με έκαναν ακόμα πιο ευαίσθητο. Έβλεπα όνειρα, τον αδελφό μου και ήταν το καμπανάκι που χτύπησε πιο έντονα μέσα μου».
«Μόνο αγάπη θέλω να δώσω και να κάνω ίσως τα παιδιά πιο ευτυχισμένα» πρόσθεσε, ακόμα, ο παίκτης του Survivor.
«Είμαι πολύ συγκινημένος γιατί ένα από τα δύο παιδιά που θα βοηθήσουμε λέγεται Αλέξανδρος, σαν τον αδελφό μου που χάσαμε».
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει το έργο σύγχρονου χοροθεάτρου της Βαλεντίνης Γιαννοπούλου MyCenae. Μια παράσταση για τον μύθο των Ατρειδών. Για μια και μοναδική βραδιά την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 20.30
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών