Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Άμπερ Χερντ: Μανούλα για πρώτη φορά με «τους δικούς της όρους»

Άμπερ Χερντ: Μανούλα για πρώτη φορά με «τους δικούς της όρους»

Η 35χρονη ηθοποιός, Άμπερ Χερντ μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram μια τρυφερή φωτογραφία στην οποία κρατά στην αγκαλιά της την κορούλα της

Λίγα χρόνια μετά από τον επεισοδιακό χωρισμό της με τον Τζόνι Ντεπ, η Άμπερ Χερντ ανακοίνωσε μέσα από τα social media ότι απέκτησε το πρώτο της παιδί μέσω παρένθετης μητέρας.

Συγκεκριμένα η 35χρονη ηθοποιός μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram μια τρυφερή φωτογραφία στην οποία κρατά στην αγκαλιά της την κορούλα της.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας, η Άμπερ Χερντ αναφέρεται στην επιθυμία της να αποκτήσει παιδί με «τους δικούς της όρους».

«Χαίρομαι πολύ που μοιράζομαι τα νέα μου μαζί σας», έγραψε στους 3,9 εκατομμύρια followers της η Χερντ, εξηγώντας ότι την απόφαση να αποκτήσει ένα παιδί την πήρε πριν από τέσσερα χρόνια, όμως ήθελε να γίνει υπό τις συνθήκες που θα επέλεγε η ίδια.

Όπως εξηγεί στην ανάρτησή της η Χερντ, ένα κομμάτι του εαυτού της θα ήθελε να διαφυλάξει την προσωπική της ζωή, ωστόσο η φύση της δουλειάς της επιβάλλει να ελέγχει η ίδια τον τρόπο με τον οποίo κάποια πράγματα θα γίνουν γνωστά στο κοινό.

Η Άμπερ Χερντ υπογράμμισε τη σημασία του να μπορούν οι γυναίκες να αποκτούν παιδί ανεξάρτητα από την οικογενειακή τους κατάσταση.

«Ελπίζω να φτάσουμε κάποτε σε ένα σημείο όπου θα θεωρείται φυσιολογικό να μην είσαι αναγκασμένος να φορέσεις βέρα για να αποκτήσεις μωρό», αναφέρει στην ανάρτησή της η πρώην σύζυγος του Τζόνι Ντεπ.

Η μικρή Ούνα γεννήθηκε στις 8 Απριλίου με τη βοήθεια παρένθετης μητέρας, καθώς η 35χρονη ηθοποιός είχε μάθει ότι δεν μπορεί να κυοφορήσει παιδί.

Το όνομα που επέλεξε η σταρ για το πρώτο της παιδί είναι εκείνο της πολυαγαπημένης μητέρας της, που έχει φύγει από τη ζωή.

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024