Την αγορά των δικαιωμάτων του Δημήτρη Γιαννούλη ανακοίνωσε το μεσημέρι της Πέμπτης (1/7) η Νόριτς.
Ο διεθνής μπακ είχε δοθεί ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ στη βρετανική ομάδα τον περασμένο Ιανουάριο και στη συμφωνία των δύο συλλόγων υπήρχε υποχρεωτική οψιόν αγοράς του Ελληνα ακραίου αμυντικού, εάν η Νόριτς έπαιρνε την άνοδο στα σαλόνια της Premier League.
Τα καναρίνια ανέβηκαν στη μεγάλη κατηγορία και σήμερα ανακοίνωσαν και τυπικά την αγορά των δικαιωμάτων του Γιαννούλη. Το συμβόλαιο του 25χρονου μπακ με την αγγλική ομάδα είναι μέχρι το καλοκαίρι του 2024.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι από τη μεταγραφή του Δημήτρη Γιαννούλη στη Νόριτς ο ΠΑΟΚ αναμένεται να βάλει στα ταμεία του 7.5 εκατ. ευρώ.
Ο διεθνής μπακ στις δηλώσεις που έκανε στην ιστοσελίδα της βρετανικής ομάδας, ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Ανυπομονώ για τη νέα σεζόν και είμαι χαρούμενος για την μεταγραφή μου. Ανυπομονώ να παίξω απέναντι σε μεγάλους παίκτες και σε τεράστιους συλλόγους και να γνωρίσω τα όριά μου ως ποδοσφαιριστής. Γνωρίζω ότι είναι δύσκολο να παίξεις απέναντι σε αυτές τις ομάδες, αλλά νομίζω ότι είμαστε έτοιμοι για την πρόκληση. Θα δουλέψουμε σκληρά στην προετοιμασία για να αντιμετωπίσουμε τις ομάδες της Premier League. Το να μετακινηθώ σε μια νέα χώρα ήταν λίγο δύσκολο στην αρχή, αλλά όλοι με αντιμετώπισαν πολύ φιλικά, τα παιδιά στα αποδυτήρια είναι εξαιρετικά και εδώ είμαστε όλοι σαν μια οικογένεια».
Στις δηλώσεις του, ο προπονητής της ομάδας, Ντάνιελ Φάρκε, σημείωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ο Μπεν και ο Δημήτρης έγιναν μόνιμα μέλη του ρόστερ μας. Με τον Γιαννούλη ήμασταν πεπεισμένοι από την αρχή για τις ικανότητές του. Είναι σε εξαιρετική ηλικία και έχει ήδη πλούσιες παραστάσεις. Έπαιξε για έναν μεγάλο σύλλογο στην Ελλάδα και έχει αποδείξει την αξία του στην Εθνική Ελλάδος».
Μια καραμέλα που έχει λιώσει. Η ΚΕΔ του Στεφάν Λανουά, δεν φαίνεται να αξιολογεί τα δεδομένα από τις προπονήσεις, τις απαντήσεις στα γρήγορα τεστ, την παρουσία του στα γήπεδα, την αυτό-αξιολόγηση…
Ο δικηγόρος του Φρανκ Ριμπερί χαρακτήρισε δημοσιεύματα που «συνδέουν» τον πελάτη του με την υπόθεση Έπσταϊν ως ψευδή και προειδοποίησε ότι θα κινηθεί νομικά.
Στην τελική ευθεία για την επιστροφή του στη δράση μπήκε ο Κέντρικ Ναν, ο οποίος προπονήθηκε κανονικά την Τρίτη και όπως όλα δείχνουν θα είναι στη διάθεση του Εργκίν Αταμάν για το ματς της Παρασκευής κόντρα στη Φενέρμπαχτσε.
Με Τσέριν, Τουμπά και Σάντσες η αποστολή του Παναθηναϊκού για τον επαναληπτικό ημιτελικό Κυπέλλου της Τούμπας κόντρα στον ΠΑΟΚ - Πρόβλημα με τον Κώτσιρα