Έπειτα από ένα χρόνο μακριά από τα εγγόνια της η Άννα Βίσση είχε τη χαρά να ανταμώσει και πάλι μαζί τους.
Ο Θανάσης Πανουργιάς βρέθηκε στην Ελλάδα με τους γιους του, τον Νίκο και τον Νέστορα, – χωρίς τη Σοφία Καρβέλα, που παρέμεινε στην Αμερική λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων – για λίγες ημέρες ξεγνοιασιάς και το πρώτο που έκαναν ήταν να επισκεφθούν την Ελληνίδα σταρ.
Η ευτυχισμένη γιαγιά αναπληρώνει ήδη τον χαμένο χρόνο με τους εγγονούς της και φρόντισε να το δείξει και στους διαδικτυακούς της φίλους με τρεις τρυφερές φωτογραφίες που ανέβασε.
«Μετά από ένα χρόνο πάλι μαζί #mysummer #mylove» σημείωσε στη λεζάντα.
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει το έργο σύγχρονου χοροθεάτρου της Βαλεντίνης Γιαννοπούλου MyCenae. Μια παράσταση για τον μύθο των Ατρειδών. Για μια και μοναδική βραδιά την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 20.30
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών