Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
VW ID.Buzz: Η γυμνή αλήθεια

VW ID.Buzz: Η γυμνή αλήθεια

Το ηλεκτρικό van της γερμανικής φίρμας αποχωρίζεται το άχαρο καμουφλάζ, σημάδι ότι δεν πρόκειται πλέον να καθυστερήσει την άφιξή του

Φωτογραφίες: Automedia

Μετά από πολυάριθμες λήψεις όπου το νέο ηλεκτροκίνητο van της VW κρυβόταν κάτω από το αμάξωμα των Caravelle/Transporter, οι «μάσκες πέφτουν» για την έκδοση παραγωγής του ID.Buzz αποκαλύπτοντας την αισθητική του συνάφεια με το ομώνυμο πρωτότυπο που παρουσιάστηκε το 2017.

Εκτός από τις αισθητικές διαπιστώσεις όπως είναι γνωστό το ID.Buzz θα είναι διαθέσιμο τόσο σε πολιτική όσο και σε κλειστή επαγγελματική έκδοση η οποία αναμένεται να υιοθετήσει τα διακριτικά ID.Cargo.

Σε ό,τι αφορά τις προδιαγραφές του, το νέο μοντέλο θα διατεθεί με μπαταρίες απόδοσης από 40 έως 111 KWh προσφέροντας αυτονομία που θα φτάνει έως και τα 550 χλμ./ώρα.

Από πλευράς κινητήριων συνόλων το ID.Buzz θα προσφέρει τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε ένα ή δύο ηλεκτροκινητήρες προσφέροντας ισχύ που θα ξεκινά από 204 ίππους και τετρακίνηση στην περίπτωση της… δικινητήριας έκδοσης.

Μια ιδιαιτερότητα που αναμένεται να αποτελέσει μέρος των επιλογών του είναι ότι το ID.Buzz θα προσφέρει τη δυνατότητα εξοπλισμού της οροφής του με φωτοβολταϊκά πάνελ τα οποία αναμένεται να συνεισφέρει κατά ένα μικρό μέρος στην επαναφόρτιση των μπαταριών.

Σε ό,τι αφορά το χρονοδιάγραμμα, η διάθεση του ID.Buzz τόσο στην επιβατική όσο και στην επαγγελματική εκδοχή του αναμένεται να ξεκινήσει από το 2022 από την ευρωπαϊκή αγορά.

Sports in

Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος: Κρίσιμη «μάχη» στον Πειραιά, με «φόντο» το Final-4!

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την πανίσχυρη και αήττητη Φερεντσβάρος, την οποία υποδέχεται στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο, για την κρίσιμη 4η αγωνιστική των προημιτελικών ομίλων του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024