Φωτογραφίες: Automedia

Μετά από πολυάριθμες λήψεις όπου το νέο ηλεκτροκίνητο van της VW κρυβόταν κάτω από το αμάξωμα των Caravelle/Transporter, οι «μάσκες πέφτουν» για την έκδοση παραγωγής του ID.Buzz αποκαλύπτοντας την αισθητική του συνάφεια με το ομώνυμο πρωτότυπο που παρουσιάστηκε το 2017.

Εκτός από τις αισθητικές διαπιστώσεις όπως είναι γνωστό το ID.Buzz θα είναι διαθέσιμο τόσο σε πολιτική όσο και σε κλειστή επαγγελματική έκδοση η οποία αναμένεται να υιοθετήσει τα διακριτικά ID.Cargo.

Σε ό,τι αφορά τις προδιαγραφές του, το νέο μοντέλο θα διατεθεί με μπαταρίες απόδοσης από 40 έως 111 KWh προσφέροντας αυτονομία που θα φτάνει έως και τα 550 χλμ./ώρα.

Από πλευράς κινητήριων συνόλων το ID.Buzz θα προσφέρει τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε ένα ή δύο ηλεκτροκινητήρες προσφέροντας ισχύ που θα ξεκινά από 204 ίππους και τετρακίνηση στην περίπτωση της… δικινητήριας έκδοσης.

Μια ιδιαιτερότητα που αναμένεται να αποτελέσει μέρος των επιλογών του είναι ότι το ID.Buzz θα προσφέρει τη δυνατότητα εξοπλισμού της οροφής του με φωτοβολταϊκά πάνελ τα οποία αναμένεται να συνεισφέρει κατά ένα μικρό μέρος στην επαναφόρτιση των μπαταριών.

Σε ό,τι αφορά το χρονοδιάγραμμα, η διάθεση του ID.Buzz τόσο στην επιβατική όσο και στην επαγγελματική εκδοχή του αναμένεται να ξεκινήσει από το 2022 από την ευρωπαϊκή αγορά.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο