
Ξεκίνησαν τα γυρίσματα για τη νέα ταινία του Αντόνιο Μπαντέρας στη Θεσσαλονίκη
Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της νέας ταινίας με πρωταγωνιστή τον Αντόνιο Μπαντέρας, με τον γνωστό σταρ να φτάνει στην πόλη με ιδιωτικό τζετ.
Ο Χολιγουντιανός αστέρας διαμένει σε ξενοδοχείο στην ανατολική πλευρά της πόλης και τη Δευτέρα ξεκίνησαν τα πρώτα γυρίσματα στο γήπεδο του Ηρακλή στη Μίκρα.
Το MEGA εξασφάλισε πλάνα που γυρίστηκαν εντός κι εκτός του γηπέδου το οποίο έχει μετατραπεί σε γήπεδο γκολφ.
Σήμερα από τις 18:00 ως τις 05:00 θα γίνουν επίσης γυρίσματα στην συμπρωτεύουσα και θα είναι κλειστό το τμήμα του Περιφερειακού από το Πανόραμα ως τον Κ12. Υπάρχουν σχετικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από την τροχαία.
Ενώ το Σάββατο θα γίνουν γυρίσματα λίγα μέτρα από τον Λευκό Πύργο.
- Κολίνα: «Πάντα νιώθω ανατριχίλα όταν ανακοινώνω τον διαιτητή του τελικού Μουντιάλ» vids
- Απρόσμενος επισκέπτης στην παραλία Κατσαδιά των Λειψών: Καρχαριοειδές κολύμπησε δίπλα στην άμμο
- Το «βαθύ κράτος» του Ισραήλ, οι επιζώσες και οι ευθύνες: Οι τελευταίες εξελίξεις της υπόθεσης Έπσταϊν
- Καρδίτσα: Φωτιά σε αγροτική έκταση στους Σοφάδες
- Φωτιά στα Πολιτικά Ευβοίας – Αντιμετωπίστηκε σε 30 λεπτά
- «Ο Χεζόνια επιθυμεί να αποχωρήσει από τη Ρεάλ» – Οι ομάδες που τον θέλουν και ο Παναθηναϊκός




