Λαζάρου για «covid free» εστιατόρια: Δεν είναι δουλειά μου να ελέγχω τους πελάτες
Ο γνωστός σεφ Λευτέρης Λαζάρου μίλησε για το θέμα τονίζοντας ότι δεν γίνεται να ζητούν οι ιδιοκτήτες πιστοποιητικά από τους πελάτες ώστε να μπουν στο μαγαζί
«Covid free» εστιατόρια και καφέ – μπαρ αναμένεται να δημιουργηθούν άμεσα στη χώρα, στα οποία οι πλήρως εμβολιασμένοι και όσοι έχουν συμπληρώσει έξι μήνες από την στιγμή της ανάρρωσης τους από τον κοροναϊό, θα μπορούν να εισέρχονται ελεύθερα και χωρίς αυτοδιαγνωστικό έλεγχο.
Ο γνωστός σεφ Λευτέρης Λαζάρου μίλησε για το θέμα τονίζοντας ότι δεν γίνεται να ζητούν οι ιδιοκτήτες πιστοποιητικά από τους πελάτες ώστε να μπουν στο μαγαζί.
«Δεν είναι δική μου δουλειά να ελέγχω τους πελάτες κατά την είσοδό τους στο μαγαζί» τόνισε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι τα μαγαζιά δεν μπορούν να ξανακλείνουν.
«Στην Ελλάδα τα εύκολα τα κάνουμε δύσκολα. Αντί να δημιουργήσουμε μηχανήματα καθαρισμού αέρα και να νιώσουν ασφαλείς όλοι, εμείς ζητάμε ταυτότητα και κοινωνικά φρονήματα στην πόρτα. Αυτά τα πράγματα δεν μπορούν να γίνουν» πρόσθεσε.
«Πρέπει να αποφασίσουμε τι μαγαζιά θέλουμε. Θέλουμε μαγαζιά του 2020 με πολιτισμό ή θέλουμε μαγαζιά του 1800;» διερωτήθηκε και σημείωσε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ότι «πρέπει να πείσουμε όλο τον κόσμο να εμβολιαστεί».
Τέλος, με αφορμή το Freedom Pass εξέφρασε την άποψη ότι «θα πέσουμε σε ένα παζάρι».
- Ανρί: «Λανθασμένη η κόκκινη στον Κουμπαρσί, η αποβολή του άλλαξε εντελώς το Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο»
- Προειδοποίηση ΔΝΤ: Ο πόλεμος μπορεί να βυθίσει σε επισιτιστική ανασφάλεια άλλα 45 εκατ. ανθρώπους
- Ο Μαρκ Ρούτε αποθέωσε τον… Τραμπ: «Θαυμάζω την ηγεσία του» – Τι είπε για τον «αφανισμό» του Ιράν
- Ρίξτε μια ματιά στο τρένο με το οποίο ταξίδευε ο Τίτο
- Εκτός ο Ευαγγέλου: Χωρίς Έλληνα διαιτητή το μουντιάλ, όπου πάνε Νορβηγός και Σουηδός
- «Κροτίδες» μεταξύ ΠΑΣΟΚ-Γεωργιάδη για τα ρουσφέτια: Τώρα θυμήθηκε το Πάσχα ο ρουσφετάκιας υπουργός για να ξεφύγει
- Οι νέοι αλλάζουν τους κανόνες εργασίας και λένε «όχι» στο burnout του γραφείου – 1 στους 4 επιλέγει τεχνικά επαγγέλματα
- H Γη γίνεται όλο και φωτεινότερη τις νύχτες – Η Ευρώπη όμως σκοτείνιασε
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/evgeni-tcherkasski-6AcF6hcRU8A-unsplash-1-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442