Βρετανία: Χορευτική διαδήλωση στο Λονδίνο για την επαναλειτουργία των νυχτερινών κέντρων
Στους ρυθμούς των DJ που έπαιζαν σε φορητά συστήματα ήχου, εκατοντάδες άνθρωποι έκαναν πορεία και χόρεψαν στο κεντρικό Λονδίνο, μέχρι το κοινοβούλιο. Ελάχιστοι τηρούσαν τις αποστάσεις
Εκατοντάδες άνθρωποι κατέκλυσαν τους δρόμους του κεντρικού Λονδίνου, χορεύοντας και σφυρίζοντας, στο πλαίσιο μιας διαμαρτυρίας ενάντια στους περιορισμούς που εφαρμόζονται για την πανδημία και έχουν πλήξει σκληρά τη βιομηχανία της ψυχαγωγίας, ιδίως τα νάικλαμπ.
Save Our Scene
Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον ελπίζει να άρει τους εναπομείναντες περιορισμούς στις 19 Ιουλίου, αφού αναγκάστηκε να αναβάλει το άνοιγμα λόγω της αύξησης των κρουσμάτων. Όμως το Save Our Scene, μια ομάδα που εκπροσωπεί τους τομείς της μουσικής βιομηχανίας και της φιλοξενίας, υποστηρίζει ότι τα μέτρα θα πρέπει να αρθούν άμεσα.
Στους ρυθμούς των DJ που έπαιζαν σε φορητά συστήματα ήχου, εκατοντάδες άνθρωποι έκαναν πορεία και χόρεψαν στο κεντρικό Λονδίνο, μέχρι το κοινοβούλιο. Ελάχιστοι τηρούσαν τις αποστάσεις.
«Όλα γίνονται για να γιορτάσουμε τη μουσική», φώναζε ένας DJ στο πλήθος.
Η βιομηχανία της ψυχαγωγίας έχει πληγεί σκληρά από τα μέτρα, ιδίως τον περιορισμένο αριθμό θεατών σε εκδηλώσεις που οργανώνονται σε κλειστούς χώρους. Η κυβέρνηση λέει ότι προσπαθεί να επαναλειτουργήσει την «οικονομία της νύχτας» και έχει κάνει δοκιμές για να διαπιστώσει πώς μπορούν να ξανανοίξουν με ασφάλεια οι περισσότεροι χώροι.
Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ο Μαραντόνα, η Αγγλία και οι… μύθοι: Η ιστορία πίσω από τη «μπλε» φανέλα της Αργεντινής το ’86 που… επιστρέφει (vids, pics)
- Πειραιάς: Από αναθυμιάσεις ο θάνατος του νεαρού ζευγαριού που βρέθηκε σε αυτοκίνητο μέσα σε γκαράζ
- ΗΠΑ: Η ICE του Τραμπ συνεχίζει τις εν ψυχρώ δολοφονίες, τέσσερις νεκροί σε έναν χρόνο – Η διαβόητη δράση της
- Τρομοκρατία: Οι δολοφονίες δεν άλλαξαν ποτέ την ιστορία του κόσμου
- H άνοια κοστίζει στην Ευρώπη εκατοντάδες δισ. τον χρόνο – Τα περισσότερα τα πληρώνουν οι οικογένειες
- Φωτιά σε διαμέρισμα στον Άγιο Ελευθέριο
- Θεσσαλονίκη: Οδύνη στην κηδεία της 15χρονης αθλήτριας του ΠΑΟΚ που έχασε τη ζωή της σε τροχαίο
- Το «καρφί» του Γιαμάλ στη συνέντευξη Τύπου: «Λέτε ότι δεν είμαι στην καλύτερη φόρμα, οπότε μην περιμένετε κάτι ιδιαίτερο»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/usukhbayar-gankhuyag-m_MdXo-axyg-unsplash-315x220.jpg)









![ΗΠΑ: Πέταξε μολότοφ σε άνδρα με αναπηρικό αμαξίδιο [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/Capture-214-315x220.jpg)

















![Το Ιράν απέτυχε στο Μνημόνιο Κατανόησης λέει ο Τραμπ – Θα τους χτυπήσουμε σκληρά σήμερα και αύριο [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/2026-07-09T052104Z_1675988392_RC2Z9MAZW6JT_RTRMADP_5_USA-TRUMP-1-315x220.jpg)















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442