Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Βρετανία: Η Ελλάδα παραμένει στην πορτοκαλί λίστα - «Παράθυρο» για τους πλήρως εμβολιασμένους

Βρετανία: Η Ελλάδα παραμένει στην πορτοκαλί λίστα – «Παράθυρο» για τους πλήρως εμβολιασμένους

Δεν εντάχθηκε στην πράσινη λίστα της Βρετανίας η Ελλάδα, ωστόσο σε λίγο καιρό οι πλήρως εμβολιασμένοι βρετανοί θα μπορουν να ταξιδεύουν σε χώρες της πορτοκαλί λίστας χωρίς να χρειάζεται να μπουν σε καραντίνα

Δεν εντάχθηκε στην πράσινη λίστα της Βρετανίας η Ελλάδα αφήνοντας τον Αύγουστο τον μοναδικό καλοκαιρινό μήνα «ανοικτό» για διακοπές, αν στην επόμενη αναθεώρηση αλλάξουν οι ταξιδιωτικές οδηγίες.

Τα δημοφιλή νησιά των Βαλεαρίδων – Μαγιόρκα, Ίμπιζα και Μενόρκα – μαζί με τη Μαδέρα, τη Γρενάδα, τα Μπαρμπέιντος και τις Βερμούδες μετακινήθηκαν από την πορτοκαλί στην πράσινη λίστα ανακοίνωσε ο υπουργός Μεταφορών Γραντ Σάρπς.

Ωστόσο, πρόσθεσε, θα είναι υπό παρακολούθηση.

Στην κόκκινη λίστα η Τουρκία

»Έξι χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Τυνησίας και της Αϊτής, θα συμπεριληφθούν στην λίστα των κόκκινων χωρών», σημείωσε ο Σαρπς σε ανάρτηση στο twitter.

Καταργείται η καραντίνα για τους πλήρως εμβολιασμένους

Παράλληλα και με τους Βρετανούς να πιέζουν για περισσότερη ελευθερία στα ταξίδια επισήμανε ότι οι περιορισμοί της πορτοκαλί λίστας για τους πλήρως εμβολιασμένους Βρετανούς θα αρθούν στο προσεχές διάστημα, με σχετική ανακοίνωση που αναμένεται τον επόμενο μήνα.

Όμως το γεγονός ότι η Γαλλία και η Γερμανία ξεκίνησαν να παρακινούν τα κράτη μέλη της ΕΕ ώστε οι Βρετανοί τουρίστες που επισκέπτονται τις ευρωπαϊκές χώρες να μπαίνουν σε υποχρεωτική καραντίνα εξαιτίας της εξάπλωσης της μετάλλαξης Δέλτα βάζει φρένο στην ήδη αβέβαιη κατάσταση που επικρατεί.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024