Θεσσαλονίκη: Χαροπαλεύει κοριτσάκι που παρασύρθηκε από το ΙΧ του πατέρα του
Αγωνία για το κοριτσάκι 2 ετών.
Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται κοριτσάκι που παρασύρθηκε από το ΙΧ του μπαμπά του στη Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με πληροφορίες του grtimes.gr, το παιδάκι νοσηλεύεται από χτες το βράδυ σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ιπποκρατείου με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.
Πρόκειται για δίχρονο κοριτσάκι το οποίο το μεσημέρι της Παρασκευής παρασύρθηκε – κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες – από το αυτοκίνητο του πατέρα του στo Μεσημέρι.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το κοριτσάκι βρέθηκε κάτω από τις ρόδες ενώ έπαιζε μέσα στην αυλή του σπιτιού τους. Ο πατέρας του επιχείρησε να βγάλει το αυτοκίνητο από την αυλή και το κακό δεν άργησε να έρθει.
Αρχικά, διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» σε κρίσιμη κατάσταση και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο «Ιπποκράτειο» νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπου δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.
- Καιρός: Πρόσκαιρη μεταβολή με βροχές και σποραδικές καταιγίδες – Έως 34 βαθμούς η θερμοκρασία
- Τα καλοκαιρινά χόρτα είναι το «φάρμακο» που δεν ξέραμε;
- Φωτιά στο Σισμανόγλειο νοσοκομείο – Εκκενώθηκαν προληπτικά δωμάτια
- Η άδεια ψυχικής υγείας γίνεται νέα πραγματικότητα στους χώρους εργασίας
- Αυτές οι 7 ευρωπαϊκές χώρες είναι μεταξύ των ασφαλέστερων στον κόσμο
- Βουλή: «Κουρελόχαρτο» ο Κανονισμός από τη ΝΔ – «Βαθύ σκοτάδι» στη διαλεύκανση του σκανδάλου των υποκλοπών
- Η επιστήμη ξέρει γιατί οι καλύτερες ιδέες μας έρχονται στο ντους
- Παχυσαρκία: Γιατί έμειναν στον αέρα οι 46.000 δικαιούχοι του προγράμματος
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/afrah-XwMmC_x6nsY-unsplash-1-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442