Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γλυκά Νερά: Δήλωση «φωτιά» για τη δολοφονία της Καρολάιν - «Να απαντηθεί αν της χορηγήθηκε κάποιο φάρμακο»

Γλυκά Νερά: Δήλωση «φωτιά» για τη δολοφονία της Καρολάιν – «Να απαντηθεί αν της χορηγήθηκε κάποιο φάρμακο»

«Αυτό που έκανε σύνθετο το έγκλημα είναι ότι αυτός ο άνθρωπος, όποτε παρουσιαζόταν στην αστυνομία έδινε διαφορετική εκδοχή για το οτιδήποτε, ακόμα και για τον τρόπο θανάτου της γυναίκας του, που μόνο αυτός γνωρίζει 100%. Μπορούμε να κάνουμε υποθέσεις και σενάρια»

Για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά μίλησε στην εκπομπή «Αννίτα Κοίτα» ο Πρόεδρος Ελληνικής Ιατροδικαστικής Εταιρίας, Γρηγόρης Λέων, αναφέροντας διαφορετικές εκδοχές για την στυγερή δολοφονία της Καρολάιν από τον σύζυγό της.

«Το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν αυτό στην συγκεκριμένη υπόθεση. Κατ’ ουσίαν ιατροδικαστικά δεν ήταν μία δύσκολη υπόθεση γιατί ήταν ένας κλασικός ασφυκτικός θάνατος με απόφραξη των αεροφόρων οδών. Αυτό που έκανε σύνθετο το έγκλημα είναι ότι αυτός ο άνθρωπος, όποτε παρουσιαζόταν στην αστυνομία έδινε διαφορετική εκδοχή για το οτιδήποτε, ακόμα και για τον τρόπο θανάτου της γυναίκας του, που μόνο αυτός γνωρίζει 100%. Μπορούμε να κάνουμε υποθέσεις και σενάρια» είπε αρχικά.

«Θα πρέπει να απαντηθεί αν της χορηγήθηκε κάποιο φάρμακο»

«Θα πρέπει να ολοκληρωθούν οι ιατροδικαστικές εξετάσεις. Για παράδειγμα να δει το φως της δημοσιότητας η τοξικολογική εξέταση. Λάμβανε ή όχι κάποια φαρμακευτική αγωγή, της χορηγήθηκε κάποιο φάρμακο πριν τον θάνατο ή όχι; Αυτό πρέπει να απαντηθεί για να δούμε αν οι αντιστάσεις είχαν αρθεί με κάποιο διαφορετικό τρόπο από ότι μόνο με την βία» είπε ο κ. Λέων.

«Να δούμε την πλήρη ιατροδικαστική έκθεση για να γνωρίζουμε τι βλάβες είχε η κοπέλα κι αν είχε κάτι πάνω στο σώμα της. Το κάθε εύρημα ή εκδορά αν ταιριάζει με την εκδοχή του δράστη, που δεν πρέπει να λέει ακόμα όλη την αλήθεια ή κι αν την λέει, με τόσα ψέματα όλοι μας έχουμε το δικαίωμα να τον αμφισβητήσουμε» κατέληξε.

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024