Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σάουθγκεϊτ: «Θέλαμε να μείνουμε στο Γουέμπλεϊ»

Σάουθγκεϊτ: «Θέλαμε να μείνουμε στο Γουέμπλεϊ»

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ μίλησε για τη νίκη της Αγγλίας, επί της Τσεχίας με 1-0, για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον όμιλο, αλλά και για τα νοκ-άουτ ματς.

Η Αγγλία νίκησε με 1-0 την Τσεχία για την τρίτη αγωνιστική του τέταρτου ομίλου και προκρίθηκε ως πρώτη στην επόμενη φάση του Euro.

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ μίλησε μετά το ματς για τη νίκη των Άγγλων και αναφέρθηκε στο θέμα της έδρας λέγοντας ότι θέλει αυτός και οι συμπαίκτες του να αγωνίζονται στο Γουέμπλεϊ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ξεκινήσαμε πολύ καλά, ήμασταν σταθεροί με την μπάλα και είναι τεράστια πίστωση στους παίκτες ότι ήμασταν τόσο σταθεροί και χωρίς την μπάλα, γιατί έπρεπε να αλλάξουμε τα πράγματα και κάναμε αλλαγές. Είμαστε εξαιρετικά εντυπωσιασμένοι με τον Μπουκαγιό.

Οι Τσέχοι είναι μια πολύ καλή ομάδα, χρησιμοποιούν την μπάλα πολύ καλά και είναι δύσκολο να τους καταβάλεις. Δεν ήμασταν τέλειοι αλλά είχαμε καλές στιγμές. Υπάρχουν πολλά πράγματα που κάνουμε καλά και πολλά θετικά. Θέλαμε να νικήσουμε στον όμιλο, να είμαστε πρώτοι και να μείνουμε στο Γουέμπλεϊ. θα περιμένουμε και θα δούμε με ποιους θα παίξουμε».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024