Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κέιν: «Είμαι καλά, κορύφωση στη φάση νοκ-άουτ»

Κέιν: «Είμαι καλά, κορύφωση στη φάση νοκ-άουτ»

Δεν έχει πρόβλημα φυσικής κατάστασης ο Χάρι Κέιν όπως υποστήριξε σε δηλώσεις του ο αρχηγός της Αγγλίας, παρά το γεγονός ότι έχει γίνει αλλαγή και στα δύο ματς του ομίλου.

Ο αρχηγός της εθνικής Αγγλίας, Χάρι Κέιν , επιμένει ότι δεν έχει προβλήματα φυσικής κατάστασης, παρά το δύσκολο ξεκίνημα της διαδρομής στο Euro 2020, όπου ο προπονητής του Γκάρεθ Σαουθγκέιτ, αναγκάστηκε να τον κάνει αλλαγή δύο φορές, όταν διαπίστωσε ότι κουράστηκε.

«Ο Γκάρεθ έχει δικαίωμα να κάνει τις αλλαγές που πιστεύει ότι είναι καλύτερες για την ομάδα», δήλωσε ο Κέιν στον Guardian. «Αυτό που μάθαμε σε προηγούμενα τουρνουά είναι να προσπαθήσουμε να φτάσουμε στο καλύτερο σημείο την κατάλληλη στιγμή.

Η καλύτερη στιγμή για να φτάσεις στην κορυφή είναι στα στάδια νοκ-άουτ και ελπίζουμε να ξεκινήσουμε από εκεί. Στην περίπτωσή μου, ήταν ένα σκληρό ζευγάρι αγώνων (Κροατία και Σκωτία), αλλά δεν είχα κανένα πρόβλημα. Δεν ένιωσα σωματικά ότι δεν ήμουν σωστά. Ένιωσα να πηγαίνω σε αυτά τα παιχνίδια τόσο καλά όσο ένιωσα όλη τη σεζόν», πρόσθεσε.

Ερωτηθείς εάν η επιθυμία να εγκαταλείψει την ομάδα του Τότεναμ, επηρέασε τις επιδόσεις του στην εθνική ομάδα, απάντησε: «Απολύτως όχι. Όλη μου η εστίαση είναι στο πώς μπορώ να βοηθήσω αυτήν την ομάδα και πώς μπορούμε να είμαστε επιτυχημένοι σε αυτό το τουρνουά. Είμαι πλήρως επικεντρωμένος στη δουλειά εδώ.»

Η Αγγλία, που έχει τέσσερις βαθμούς σε δύο αγώνες, πρέπει να νικήσει την Τσεχία στο Wembley την Τρίτη για να προκριθεί στους 16 τελευταίους στην πρώτη θέση.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024