Μαρτίνεθ: «Ο Αζάρ βρίσκει τον ρυθμό του»
Ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ μίλησε για τον Εντέν Αζάρ και τόνισε ότι βρίσκει ρυθμό και τον περιμένει καλύτερο ενόψει των νοκ άουτ
Ο Εντέν Αζάρ προσπαθεί να βρει ξανά το καλό του αγωνιστικό πρόσωπο και χθες στο ματς του Βελγίου κόντρα στη Φινλανδία πήρε φανέλα βασικού και δεν αντικαταστάθηκε για πρώτη φορά από τον Νοέμβριο του 2019!
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων», Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, αποφάσισε να δώσει φανέλα βασικού στον 30χρονο σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης και τον κράτησε στο ματς έως το τέλος.
«Ο Εντέν βρίσκει το ρυθμό του. Είναι απολύτως καλά και απλά είναι, πλέον, θέμα αυτοπεποίθησης, μετά τους πολλούς τραυματισμούς του τον τελευταίο χρόνο», τόνισε σχετικά ο Ισπανός εκλέκτορας. Να σημειωθεί πως ο Αζάρ είχε να ξεκινήσει ματς και να μην αντικατασταθεί από το Νοέμβριο του 2019, όταν η Ρεάλ νίκησε με 3-1 τη Σοσιεδάδ.
- Ο Άνταμ Σίλβερ αποκάλυψε ότι η Παρί Σεν Ζερμέν ετοιμάζεται για το NBA Europe
- Greece Pushes Energy Hub Role Linking Saudi Arabia to Europe
- Αιτωλοακαρνανία: Στον ανακριτή ο 44χρονος για τη δολοφονία του 50χρονου – Τι είπε στους αστυνομικούς όταν τον συνέλαβαν
- Αυστραλία: Ένας έφηβος τραυματίστηκε σοβαρά σε επίθεση καρχαρία
- Σοκ στην Μπουντεσλίγκα: Η Άιντραχτ απολύει τον Τόπμελερ!
- Αγνοούνται οκτώ ορειβάτες στον Ταΰγετο – Σε εξέλιξη επιχείρηση διάσωσης

