Βόρεια Μακεδονία – Ολλανδία: Το μεγάλο αντίο του Πάντεφ (vid)
Ο Πάντεφ έπαιξε το τελευταίο του παιχνίδι με τη φανέλα της εθνικής του ομάδας και την στιγμή της αλλαγής του γνώρισε την αποθέωση από συμπαίκτες, αντιπάλους και οπαδούς.
Η καριέρα του Γκόραν Πάντεφ με τη φανέλα της Εθνικής ομάδας της Βόρειας Μακεδονίας έφτασε στο τέλος της, με τον έμπειρο επιθετικό να παίζει το τελευταίο ματς με τα χρώματα της πατρίδας του.
Ο παίκτης της Τζένοα έγινε αλλαγή στο 68ο λεπτό της αναμέτρησης αποχωρώντας από τον αγωνιστικό χώρο μέσα σε άπειρα χειροκροτήματα από οπαδούς, συμπαίκτες και αντιπάλους.
Μάλιστα οι παίκτες της Βόρειας Μακεδονίας συγκεντρώθηκαν στον χώρο που έγινε η αλλαγή με σκοπό να κάνουν το λεγόμενο «πασίγιο» στον Πάντεφ και να τον ευχαριστήσουν για όσα προσέφερε στην ομάδα.
Δείτε το βίντεο:
- Τα δεδομένα για το Super Cup της Euroleague: Ο Ολυμπιακός, οι δύο σίγουρες και η… εκκρεμότητα
- «Ποιες είναι οι δύο επιλογές για να αντικαταστήσουν τον Πίτερς»
- Ανησυχία για τον Ναδάλ: Η φωτογραφία του θρυλικού τενίστα που έγινε viral στα social media (pics)
- Champions League: Παίκτης της σεζόν ο Κβαρατσχέλια (pic)
- «Μια βαρετή ομάδα»: «Κράξιμο» του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στην Άρσεναλ μετά τον τελικό
- Ο Ίμπον Ναβάρο «κλείνει» στον Ερυθρό Αστέρα κι έτσι «ανοίγει ο δρόμος» για Σπανούλη στον Άρη
- Με τρομερό Μοντέρο, η Βαλένθια διέλυσε τη Μπαρτσελόνα και την άφησε με μειονέκτημα έδρας στα playoffs
- Η μεγαλειώδης φιέστα της Παρί Σεν Ζερμέν: Το Παρίσι υποδέχθηκε την πρωταθλήτρια Ευρώπης (vid+pics)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 01.06.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-moments-11723084-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442