Survivor: Κόκκινη νίκη στον αγώνα Ελλήνων – Ρουμάνων
Οι καλές επιδόσεις συνεχίστηκαν ως το τέλος κι έτσι πήραν τη νίκη οι Κόκκινοι με 10-5
Οι Έλληνες survivors κλήθηκαν να διεκδικήσουν το αποψινό έπαθλο φαγητού μέσα από μία ιδιαίτερη αναμέτρηση.
Έναν μικτό αγώνα ανάμεσα σε Έλληνες και Ρουμάνους για πρώτη φορά, κάτι που είχαμε δει και με την Τουρκία.
Οι κόκκινες και οι μπλε ομάδες των δύο χωρών ενώθηκαν με σκοπό οι καλύτεροι να πάρουν και το έπαθλο και συγκεκριμένα ένα φοβερό food party με καλό φαγητό και χορό όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός.
Θυμίζουμε ότι οι ομάδες είχαν αλλάξει στα προηγούμενα επεισόδια κι έτσι η νέα κόκκινη αποτελείται από την Ελένη, τον Ηλία και το Σάκη ενώ η μπλε αποτελείται από τον Γιώργο Ασημακόπουλο, τον Κόρο και τη Μαριαλένα.
Προβάδισμα στον στίβο μάχης πήραν από νωρίς οι Κόκκινοι. Φάνηκαν πιο γρήγοροι και καλύτεροι στον στόχο κι έτσι δεν άργησε να έρθει σύντομα το 7-4 υπέρ τους.
Οι καλές επιδόσεις συνεχίστηκαν ως το τέλος κι έτσι πήραν τη νίκη οι Κόκκινοι με 10-5.
- Από το Hamnet στο H is for Hawk: Γυναίκες, γεράκια και η αθόρυβη ανατροπή των έμφυλων στερεοτύπων
- Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης στην ετήσια εκδήλωση της Παγκρητίου Ενώσεως
- Το τελευταίο «αντίο» στον θρύλο της νύχτας – Συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν τον Λάκη Ραπτάκη
- Νέος Δήμαρχος στο Δήμο Φιλιατών
- Σε κρίσιμη κατάσταση βρέφος 30 ημερών με RSV
- Θεσσαλονίκη: Εισαγγελική παρέμβαση για τα επεισόδια πέριξ του ΑΠΘ – Τα τρία ερωτήματα της έρευνας
