«Όσες φορές αγω­νίστηκα, απέδειξα πως είμαι καλός παίκτης», τόνισε χαρακτηριστικά.

Για την εμπειρία του στη Φάρμα, τη νίκη του και τα προβλήματα που αντιμετώπισε στον ημιτελικό, μίλησε ο Κώστας Γκρέκας.

«Υπήρχαν πολλές δύσκολες στιγμές. Ένα βράδυ, θυμάμαι έπλενα πιάτα στη 1.30 η ώρα με 0 βαθμούς θερμοκρασία, με πράσινο σαπούνι, το οποίο ήταν τοποθετημένο πολύ χαμηλά. Το επόμενο πρωί που ξύπνησα με πονούσε τρομερά η μέση μου και μετά από ι ημέρες είχα αγώνισμα. Υπήρξαν τέτοιες στιγμές, όταν, για παράδειγμα, δεν έβγαινε μια κατασκευή και δουλεύαμε μέχρι τη μία το βράδυ, να καρφώνουμε μέσα στο κρύο, μπήκα μέσα με ένα σκοπό, με έπαθλο, γι’ αυτό και δεν σκέφτηκα ποτέ να φύγω», είπε στο 7 μέρες Tv και συνέχισε:

«Μπήκα αποφασισμένος για τη νίκη. Ούτε για να γίνω γνωστός, ούτε για κάτι άλλο. Εννοείται ότι μου άρεσε η όλη ιδέα και ήθελα να ζήσω την εμπειρία, αλλά ο σκοπός μου ήταν να φτάσω στο έπαθλο. Οι αντίπαλοι ήταν νεότεροι και πολύ δυνατοί όλοι τους. Ο καθένας ξεχωριστά είχε τις δικές του ικανότητες. Αλλά κι εγώ ξέρω τον εαυτό μου και θεωρούσα ότι θα πήγαινα πολύ καλά. Από την αρχή σκεφτόμουν το έπαθλο και ότι θα έφτανα στον τελικό. Ήθελα να το πάρω».

Για το αν υπήρχαν και άλλοι που θεωρούσε ότι μπορούσαν να φτάσουν στον τελικό, αλλά δεν τα κατάφεραν, απάντησε: «Η Ειρήνη Κολλιδά θα μπορούσε να φτάσει στον τελικό αν είχε μεί­νει στο παιχνίδι. Το ίδιο και ο Μαντζουράνης αν δεν τον έβγαζα, ήταν ένας παίκτης που ανέ­βαινε μέρα με τη μέρα. Στην αρχή δεν ήξερε ούτε να καρφώσει, ούτε να κόψει με το πριόνι, τα έκανε όλα για πρώ­τη φορά. Αλλά μάθαινε πολύ εύκολα και ήταν δυνατός».

Τέλος, για το γεγονός ότι ήταν το αουτσάιντερ και η νίκη του πανηγυρίστηκε πολύ στα social media από τους τηλεθεατές είπε: «Θέλω να πω ένα μεγάλο «ευ­χαριστώ» στον κόσμο για την υποστήριξη. Έχω ακούσει πάρα πολλά καλά λόγια από όλους και πολύς κόσμος χάρη­κε. Έτσι χαίρομαι κι εγώ παρα­πάνω με τη χαρά τους. Πράγ­ματι, στον ημιτελικό είχα μια πολύ κακή μέρα και ψυχολογι­κά. Είχα νεύρα, γίνονταν πράγ­ματα που δεν μου άρεσαν και δεν μπόρεσα να φέρω καλή βαθμολογία. Ίσως γι’ αυτό εξέ­πληξε τόσο η νίκη μου. Όμως, πιστεύω ότι, όσες φορές αγω­νίστηκα, απέδειξα πως είμαι καλός παίκτης».

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr