Στο πρώτο αγώνισμα του τελικού στη Φάρμα, αναμετρήθηκαν ο Ντούπης με τον Κώστα Γκρέκα. Ωστόσο, το εν λόγω αγώνισμα ήταν τόσο δύσκολο που οι παίκτες χρειάστηκε να δώσουν… πάνω από το 100%.
Ωστόσο, το αγώνισμα ήταν τόσο απαιτητικό που στο φινάλε ο Ντούπης δεν άντεξε και κατέρρευσε μόλις τερμάτισε.
Αφού τερμάτισε και ο Κώστας Γκρέκας, οι δυο παίκτες κάθισαν για να συζητήσουν με τον Σάκη Τανιμανίδη για το πώς πήγε το αγώνισμα.
Ήταν και οι δύο τόσο εξαντλημένοι που με δυσκολία μιλούσαν κι έτσι ο παρουσιαστής τους ζήτησε να βγουν έξω για να ηρεμήσουν και να χαλαρώσουν.
Στις 17-18 Ιουλίου, στις πρώην Φυλακές της Αίγινας, έρχεται το 2ο Aegina Jazz Festival με μερικά από τα κορυφαία ονόματα της ελληνικής και διεθνούς τζαζ σκηνής
Tο Release Athens 2026 συνεχίζει ακάθεκτο το πρόγραμμά του, υποδεχόμενο μέσα στην εβδομάδα μερικά από τα σημαντικότερα ονόματα της διεθνούς και εγχώριας μουσικής σκηνής.