Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Ημουν η Καρολάιν, 20 ετών και μάνα. Μη με δολοφονείτε ξανά. Το έκανε ο άνδρας μου»

«Ημουν η Καρολάιν, 20 ετών και μάνα. Μη με δολοφονείτε ξανά. Το έκανε ο άνδρας μου»

Οσοι προσπαθείτε να βρείτε δικαιολογίες για τον Μπάμπη τον φονιά απλά ξανασκοτώνετε την Καρολάιν. Απλά δεν σέβεστε τη μνήμη της

Επειδή κινδυνεύουμε να χάσουμε το μυαλό μας, την ανθρωπιά μας και κυρίως τον σεβασμό μας σε μια νεκρή νεαρή μητέρα που δεν πέθανε από φυσικά αίτια.

Αλλά που δολοφονήθηκε από τα χέρια του ίδιου του άνδρα της ο οποίος στη συνέχεια έστησε μια απίστευτη ιστορία προσβάλλοντας τη γυναίκα του και το παιδί του.

Να ξεκαθαρίσουμε ορισμένα πράγματα γιατί η σκ@@@ιά κινδυνεύει να μας κυριεύσει.

Γιατί σε λίγο θα φτάσουμε να κατηγορούμε την Καρολάιν που δολοφονήθηκε και θα αθωώσουμε τον Μπάμπη τον φονιά.

Γιατί έτσι όπως πάμε θα γίνουμε χειρότεροι από τον εγκληματία, γιατί θα έχουμε δολοφονήσει δεύτερη φορά το άτυχο αυτό κορίτσι που δεν πρόλαβε να ζήσει τη ζωή που ήθελε και όπως της άξιζε.

Και γιατί θα «σκοτώσουμε» και το 11 μηνών κοριτσάκι της, προτού καν προλάβει να καταλάβει τι έχει συμβεί στη ζωή του.

Να ξεκαθαρίσουμε λοιπόν:

Στο χώμα βρίσκεται η Καρολάιν, η μάνα που δεν θα ξαναδεί το παιδί της. Δεν βρίσκεται ο ωραίος, αστός, πετυχημένος, στοργικός πατέρας και πιλότος που ζήλευαν όλοι και που οι περισσότεροι θα ήθελαν για γαμπρό τους.

Το φως της ημέρας δεν θα ξαναδεί η 20χρονη, όχι ο 32χρονος δολοφόνος της, ο άθλιος αυτός τύπος που την έπνιξε με ένα μαξιλάρι παρ’ ότι επί πέντε λεπτά προσπαθούσε να κρατηθεί στη ζωή.

Που σπάραζε για να πάρει μια ανάσα και που ο δολοφόνος δεν της το επέτρεψε. Και δεν ήταν κάποιος σκληρός εγκληματίας (αλλοδαπός κατά βάση, όπως θα επιθυμούσαν οι ρατσιστές), αλλά ο ίδιος της ο σύζυγος.

Να ξεκαθαρίσουμε ότι κανένας τσακωμός ζευγαριού, καμία δύσκολη στιγμή της γυναίκας, κανένας εκνευρισμός ή σοβαρή διαφωνία δεν μπορεί να οδηγεί σε ένα ειδεχθές έγκλημα. Ούτε καν σε βιαιοπραγία, σε κακοποίηση.

Και να ξεκαθαρίσουμε ότι ο δολοφόνος με απίστευτα κυνικό τρόπο, με μεθόδευση, ψυχρότητα και απάθεια που χαρακτηρίζει επαγγελματία serial killer, πέταξε τη νεκρή γυναίκα του στο κρεβάτι, έβαλε δίπλα το παιδί τους, έφτιαξε ένα σκηνικό ληστείας και περίμενε να την γλιτώσει. Τελεία: Ηταν έγκλημα εκ προμελέτης.

Περίμενε να γίνει πιστευτός, να μην πάει ποτέ στη φυλακή και να μεγαλώσει το παιδί που πριν λίγη ώρα είχε δει νεκρή τη μάνα του.

Τα ξεκαθαρίζουμε όλα αυτά γιατί η αθλιότητα πρέπει να έχει και κάποια όρια. Η προσπάθεια να δικαιολογηθεί μια ακόμη γυναικοκτονία εμπεριέχει τόση μεγάλη ξεφτίλα που μας κάνει όλους να αισθανόμαστε σκουπίδια.

Ναι, έχει δικαίωμα ο κατηγορούμενος να φτιάξει την υπερασπιστική του γραμμή. Αλλωστε, δεν είναι τόσο άνδρας για να αναλάβει τις ευθύνες των πράξεών του. Δεν είναι τόσο άνθρωπος για να αντιληφθεί αυτό που έκανε.

Ως εδώ όμως, όλοι οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί.

Δεν την σκότωσε γιατί τον απειλούσε ότι θα φύγει.

Δεν την σκότωσε επειδή έκανε πολεμικές τέχνες και φοβήθηκε ότι θα τον χτυπήσει.

Δεν την έπνιξε γιατί είχε επιλόχεια κατάθλιψη.

Δεν την σκότωσε γιατί πέταξε το παιδί στην κούνια ή γιατί έψαχνε ξενοδοχείο για να φύγει από τον «ευτυχισμένο» γάμο.

Την έπνιξε στον ύπνο, με τρόπο θρασύδειλο γιατί έτσι γούσταρε. Γιατί αισθανόταν ισχυρός, γιατί πίστευε ότι έτσι πρέπει να κάνει ένα  αρσενικό… παλαιάς κοπής.

Δεν την σκότωσε λοιπόν εν βρασμώ ψυχής για να γλιτώσει με 4-5 χρόνια, όπως μας είπε ο ανεκδιήγητος συνδικαλιστής αστυνομικός.

Τελεία και παύλα. Την ΣΚΟΤΩΣΕ. Αυτό είναι και τίποτε άλλο. Την έπνιξε και έπαιζε θέατρο επί 40 ημέρες.

Οσοι, λοιπόν, αναζητάτε στο ημερολόγιό της ή στην κατάθεση του Μπάμπη του φονιά, δικαιολογίες για το έγκλημα, απλά ξανασκοτώνετε την Καρολάιν.

Απλά γίνεστε συνεργοί στην σκύλευση της μνήμης της. Απλά δεν την αφήνετε να ησυχάσει στον τάφο της.

Κι απλά προσβάλλετε τους συγγενείς της, την αδικοχαμένη μητέρα της και το κοριτσάκι της που θα πρέπει να ζήσει τη ζωή του με το βάρος της δολοφονημένης μάνας από τα χέρια του πατέρα της.

Δεν έχει σημασία αν δημοσιοποιήθηκαν στοιχεία της δικογραφίας, και ειδικά τα ημερολόγια. Καλό θα ήταν αυτό να μην συμβαίνει, είναι και νομικά και ηθικά απαράδεκτο.

Σημασία έχουν οι συνειρμοί και τα συμπεράσματα που βγάζουν κάποιοι: «Δεν άντεξε τη γκρίνια της, δεν την μπορούσε γιατί φώναζε, θα έκανε κακό στο παιδί», και άλλες τέτοιες φοβερές ανοησίες.

Όχι άλλη δολοφονία, λοιπόν, της Καρολάιν. Ένας είναι ο δολοφόνος, ο Μπάμπης, ο πετυχημένος 32χρονος πιλότος. Και είναι δολοφόνος γιατί απλά πήρε ένα 15χρονο κορίτσι και το έκανε κτήμα του, του άνηκε και όποτε ήθελε μπορούσε να το καταστρέψει.

Όλα τα υπόλοιπα είναι τραγικά, σεξιστικά, μισογυνικά και δείχνουν απίστευτη κακοψυχία.

Sports in

Επίσημο: Χωρίς τον Μέσι η Αργεντινή για τα φιλικά στην Αμερική

Η Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου της Αργεντινής (AFA) επιβεβαίωσε την απουσία του Λιονέλ Μέσι από τα φιλικά του Μαρτίου στην Αμερική.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024