
Σίσσυ Χρηστίδου για δολοφονία Κάρολαιν: «Όχι άλλους Μπάμπηδες»
Η Σίσσυ Χρηστίδου ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής της για την δολοφονία της 20χρονης Κάρολαιν από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο
Η Σίσσυ Χρηστίδου δήλωσε συγκλονισμένη με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά και στην έναρξη της εκπομπής της ξέσπασε.
Οι εφιαλτικοί τίτλοι τέλους που έπεσαν στην υπόθεση του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά με θύμα την 20χρονη Καρολάιν, έχουν εξοργίσει όχι μόνο την κοινή γνώμη αλλά και τον καλλιτεχνικό κόσμο και αυτόν του θεάματος.
Πολλά είναι και τα πρόσωπα της ελληνικής showbiz που δηλώνουν συγκλονισμένοι με την έκβαση της υπόθεσης και απαιτούν να αποδοθεί δικαιοσύνη. Ανάμεσα σε αυτά και η Σίσσυ Χρηστίδου.
Φανερά σοκαρισμένη με την υπόθεση η Σίσσυ Χρηστίδου είπε στον αέρα της εκπομπής της το πρωί του Σαββάτου:
«Eγώ προσωπικά είμαι πολύ ταραγμένη, έχω συγκλονιστεί με αυτή την υπόθεση πάρα πολύ, είναι σα να με αφορά προσωπικά και δεν ξέρω και πάρα πολύ κόσμο…»!
Η Σίσσυ Χρηστίδου με τρεμάμενη φωνή είπε ακόμα:
«Το έχω πάρει πάρα πολύ μέσα μου… Κοιμάμαι και ξυπνάω με αυτό και δεν μπορώ να συγκεντρωθώ πουθενά αλλού, δεν ξέρω γιατί το έχω πάρει τόσο προσωπικά! Είκοσι χρόνια κάνω αυτή τη δουλειά δεν μου έχει ξανασυμβεί…»!
Δείτε στο παρακάτω βίντεο το σχετικό απόσπασμα:
- Ποινή φυλάκισης σε 69χρονο που επιτέθηκε σε διασώστες του ΕΚΑΒ που πήγαν να τον βοηθήσουν
- Ολυμπιακός: Στο ξενοδοχείο η αποστολή των «ερυθρόλευκων»
- Αθηνών – Λαμίας: Καραμπόλα 7 οχημάτων στο ύψος της εξόδου για Λυκόβρυση
- Έμπολα: Στη Γερμανία ο Αμερικανός γιατρός που προσβλήθηκε στον Κονγκό, αφότου χειρούργησε ασθενή
- Η τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ και… τώρα ΟΑΚΑ! (vid)
- Σακελλαρίδης για Γεωργιάδη: Για να έρθει κάποιος σε δύσκολη θέση, πρέπει να έχει «σπονδυλική στήλη»
