Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κώστας Τσουρός: Απαντά για τα τηλεοπτικά του σχέδια

Κώστας Τσουρός: Απαντά για τα τηλεοπτικά του σχέδια

«Δεν μπορώ να καταλάβω το άγχος που υπάρχει για το μέλλον», είπε μεταξύ άλλων ο δημοσιογράφος και σχολίασε τη σχέση του με την Ναταλία Γερμανού.

Ο Κώστας Τσουρός είναι από τα πιο πολυσυζητημένα ονόματα τις τελευταίες εβδομάδες, καθώς όλοι αναρωτιούνται που θα βρίσκεται τη νέα σεζόν. Οι φήμες τον θέλουν να αποχωρεί από το «Καλύτερα δε γίνεται» και να μετακομίζει στο Mega.

Σήμερα, ο ίδιος μιλώντας στο «Πρωινό» διευκρίνισε τι συμβαίνει και έδωσε απαντήσεις για όλα. «Από τον Απρίλιο έχω διαβάσει τα πάντα, ότι θα κάνω εκπομπή το Σαββατοκύριακο, ότι θα παρουσιάσω εκπομπή με τη Δανάη Μπάρκα, την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και την Ελεονώρα Μελέτη. Δεν μπορώ να καταλάβω το άγχος που υπάρχει για το τηλεοπτικό μου μέλλον. Ότι έχω συζητήσει, έχω συζητήσει, αλλά μέχρι τις 11 Ιουλίου είμαι στο “Καλύτερα δεν γίνεται” στον Alpha. Με την Ελεονώρα Μελέτη έχουμε συνεργαστεί και στο ραδιόφωνο. Δεν θα είχα θέμα στους τίτλους αρχής να είμαι πιο κάτω από εκείνη», είπε.

Στη συνέχεια σημείωσε: «Με τη Ναταλία έχουμε απίστευτη σχέση. Είμαστε τρία χρόνια και είμαστε σαν να είμαστε οικογένεια. Φυσικά και ξέρει ότι έχω κάνει συζητήσεις, είναι ενήμερη. Για μένα το πιο σημαντικό είναι να είμαι ντόμπρος. Είμαστε επαγγελματίες και δεν είμαστε δεμένοι σε μία καρέκλα και όλοι θέλουμε να εξελισσόμαστε. Όταν σου προσφέρονται καλύτερες συνθήκες, είναι ένας λόγος να κάνεις μία μεταγραφή», ανέφερε.

Η κουβέντα πήγε και στα προσωπικά του δημοσιογράφου, με τον ίδιο να λέει: «Το να κάνω παιδί δεν υπάρχει στο μυαλό μου. Δεν το θέλω, διότι θεωρώ ότι ακόμα δεν είμαι σε τέτοια φάση. Το θέμα “παιδί” είναι πολύ σημαντικό και για να γίνει κάποιος γονιός πρέπει να το θέλει και να μπορεί. Δεν νομίζω ότι μπορώ να αναλάβω μία τέτοια ευθύνη».

Sports in

«Ολυμπιακός όπως λέμε Μπαρτσελόνα» !

Ο Τόνσεκ Στερν μια μέρα μετά τη δική του μεγαλειώδη παράσταση αποθεώνει τον Ολυμπιακό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024