Καβάνι: Τίτλοι τέλους μέσω… Μπόκα Τζούνιορς μετά το Κατάρ
Ο Έντισον Καβάνι σκέφτεται να εγκαταλείψει το ποδόσφαιρο, μετά το Μουντιάλ του Κατάρ, ενώ πιθανολογείται πως η καριέρα του θα ολοκληρωθεί στη Λατινική Αμερική.
Φινάλε στην καριέρα του σκέφτεται να βάλει ο Έντισον Καβάνι στην καριέρα του μετά το πέρας του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ, σύμφωνα με δικές του δηλώσεις.
Παρόλα αυτά φημολογείται πως ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προτιμάει να αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο, όντας παίκτης κάποιας ομάδας στην Λατινική Αμερική, με τον ίδιο να έχει συνδεθεί στο παρελθόν με την Μπόκα Τζούνιορς.
«Ο αδελφός μου είχε κάποιες συζητήσεις, συμβαίνουν πράγματα στο ποδόσφαιρο που είναι φυσιολογικά. Αλλά από εκείνη τη συζήτηση να πω κάτι συγκεκριμένο; Δεν μπορώ. Θα ήθελα να παίξω και πάλι στη Λατινική Αμερική, δήλωσε αρχικά για κάποια πιθανή μεταγραφή του και συνέχισε μιλώντας για το κλείσιμο της καριέρας του:
«Νομίζω πως στο ποδοσφαιρικό μου επίπεδο με την Εθνική ομάδα ο στόχος είναι η παρουσία στο Παγκόσμιο του Κατάρ. Από εκεί ίσως να κάνω ένα βήμα πίσω και να αφοσιωθώ στην οικογένεια μου και στις επιχειρήσεις μου.»
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Ρεάλ Μαδρίτης κρατούσε τη νίκη στα χέρια της κόντρα στην Μπέτις, όμως ο Έκτορ Μπεγερίν ισοφάρισε στο 94' (1-1) και «ψαλίδισε» ακόμη περισσότερο τις ελπίδες τις «βασίλισσας» για το πρωτάθλημα
Σαρωτική η Νότιγχαμ στο εκτός έδρας ματς με τη Σάντερλαντ, καθώς επιβλήθηκε με 5-0. Με τέσσερα γκολ σε 20' στο πρώτο ημίχρονο, έκανε μεγάλο βήμα παραμονής . Στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη.
Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΠΟ με οδηγίες προς τους οπαδούς ΠΑΟΚ και ΟΦΗ που θα πάνε στον Βόλο να παρακολουθήσουν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson στο Πανθεσσαλικό Στάδιο
Η Κάρλα Βίτι μετά από 28 χρόνια ως φροντίστρια των Go Ahead Eagles, βγήκε στη σύνταξη και οι οπαδοί της ολλανδικής ομάδας την έκαναν πανό και κορεό, υπενθυμίζοντας πως το ποδόσφαιρο θα είναι πάντα συνυφασμένο με έννοιες όπως πίστη, αφοσίωση, αγάπη, αυταπάρνηση.