Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Ιδιαίτερο είναι το ενδιαφέρον για την τρίτη σεζόν των Άγριων Μελισσών. Η σειρά εποχής του ΑΝΤ1 έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, οι οποίοι αδημονούν για τη συνέχεια τον Σεπτέμβρη.
Είναι ήδη γνωστό πως από το φθινόπωρο τους πρωταγωνιστές θα τους δούμε να βιώνουν την περίοδο της Δικτατορίας με άλλους να τάσσονται υπέρ αυτής και άλλους κατά. Σύμφωνα με «Το Πρωινό», ένας ήρωας από το Διαφάνι σκοπεύει να ταχθεί ενεργά κατά της Δικτατορίας των Συνταγματαρχών. Ο λόγος για την Ασημίνα που αναμένεται να γίνει μέλος αντιστασιακής οργάνωσης.
«Θα υπάρχει ένα χρονικό άλμα στην έναρξη του τρίτου κύκλου. Θα βρεθούμε λίγο πριν την 21η Απριλίου και την έναρξη της Χούντας. Μια «Άγρια Μέλισσα» μπαίνει στην αντίσταση κατά της Χούντας, είναι η Ασημίνα, η οποία θα βάλει την ζωή της σε κίνδυνο», αναφέρθηκε στην εκπομπή.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!