Σύνοδος G7: Θετικός στον κοροναϊό αστυνομικός στην ασφάλεια των ηγετών
Δώδεκα αστυνομικοί τέθηκαν σε καραντίνα μετά τον εντοπισμό θετικού κρούσματος σε συνάδελφό τους. Συνολικά 5.000 αστυνομικοί συνεισφέρουν για την ασφάλεια της Συνόδου Κορυφής των παγκόσμιων ηγετών.
Αστυνομικός που συνεισέφερε στην ασφάλεια των συμμετεχόντων στη Σύνοδο Κορυφής των G7 στην Κορνουάλη, βρέθηκε θετικός στον κοροναϊό, με αποτέλεσμα συνολικά δώδεκα αστυνομικοί να έχουν τεθεί σε καραντίνα.
Το συγκεκριμένο γκρουπ αστυνομικών είχε εγκατασταθεί σε ένα φέρι μποτ, στο Φαλμάουθ της Κορνουάλης, ωστόσο μετά τη γνωστοποίηση του θετικού Covid τεστ το πρωί της Παρασκευής, μεταφέρθηκαν σε άλλο χώρο απομόνωσης.
Σημειώνεται πως περισσότεροι από 5.000 αστυνομικοί συνεισφέρουν για την ασφάλεια της Συνόδου Κορυφής των παγκόσμιων ηγετών.
Εκπρόσωπος της αστυνομίας ανέφερε σχετικά: «Στο πλαίσιο του καθεστώτος ελέγχου των αστυνομικών, κατά τις πρώτες πρωινές ώρες της 11ης Ιουνίου ένας αξιωματικός που επί του παρόντος υποστηρίζει την αστυνόμευση της G7, παρουσίασε θετικό τεστ για την COVID-19.
Ο αξιωματικός, καθώς και εκείνοι που έχουν έρθει σε στενή επαφή μαζί του, αυτοαπομονώνονται σε άλλη καθορισμένη τοποθεσία».
- Αλιβέρι: Θρίλερ με την εξαφάνιση του επιχειρηματία και πολύτεκνου πατέρα – Η μαρτυρία για το δεύτερο ταξί
- «Ο διάβολος φοράει Prada»: Ποια είναι η «αληθινή» Έμιλι της ταινίας
- Η Χάποελ «χρυσώνει» τον Οτούρου με συμβόλαιο 2.700.000 ευρώ!
- Αμπελόκηποι: Η καταγγελία που αποκάλυψε το γηροκομείο – κολαστήριο
- Το συγκινητικό αντίο πιλότου στην τελευταία του προσγείωση – «Δεν αλλάζω επάγγελμα αλλά τρόπο ζωής»
- Ο Φλορεντίνο παίρνει πάνω του τον Μουρίνιο
- Ολυμπία Κηρύκου: Νέες μαρτυρίες φωτίζουν την υπόθεση της εξαφάνισης της νεαρής γυναίκας 30 χρόνια μετά
- Papastavrou: Greece Ranks 3rd Globally in Solar Power Generation
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 02.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/maciej-chwirot-NeBvIH2qmt4-unsplash-315x220.jpg)














































![Ακίνητα: Πού αυξάνονται, που μειώνονται τα τ.μ. – Οι περιοχές [πίνακες]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/17023519-315x220.jpg)























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442